€63.51

Inspiratieavond voor familiebedrijven

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Antwerp Management School

Sint Jacobsmarkt 9

2000 Antwerpen

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Friends Who Are Going
Event description

Description

Op maandagavond 11 december organiseert het Kennisnetwerk Familiebedrijven een nieuwe editie van haar inspiratieavonden, waar we ditmaal ingaan op de huidige en toekomstige trends in de wereld van HR die de uitdagingen rond personeel in jouw bedrijf kunnen verlichten.

Diverse internationale studies tonen aan dat het aantrekken en motiveren van medewerkers in de top drie staat van grootste uitdagingen voor organisaties en familiebedrijven. Hoogtijd dus om vanuit ons Kennisnetwerk Familiebedrijven aandacht te schenken aan dit thema en om een aantal boeiende sprekers hierrond samen te brengen, voor een avond vol tips, inspiratie en inzichten.

Kom dus op maandag 11 december om 19u naar Antwerp Management School, en:

  • Ontdek en leer samen met Effectis alles over HR 4.0, en wat je in de toekomst mag verwachten van sollicitanten of medewerkers, en vooral, wat zij verwachten van jou als bedrijfsleider;
  • Verkrijg samen met prof. Ans De Vos inzicht en expertise hoe je medewerkers gemotiveerd kunt houden doorheen hun loopbaan;
  • Laat je inspireren door Daoust hoe zij als specialist in de uitzendsector aankijken tegen de huidige en toekomstige arbeidsmarkt;
  • Leer het verhaal kennen van andere ondernemers die getuigen over de HR-aanpak binnen hun onderneming;
  • Bouw een netwerk uit van andere ondernemers en opvolgers in het familiebedrijf, en laat je ook door hun verhalen inspireren.

Sprekers

Ans De Vos is hoogleraar binnen AMS, waar zij houder is van de SD Worx leerstoel “Next generation work: Creating Sustainable Careers”. Daarnaast coördineert zij het competence center Next Generation Work. Zij is een veelgevraagde keynote spreker op conferenties en praktijkbijeenkomsten over thema’s in het domein van duurzame loopbanen, loopbaanbegeleiding en zelfsturing.

Daoust is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1954 en actief is in interim, rekrutering, dienstencheques en loopbaanbegeleiding. Het telt 37 jobcenters in heel België en heeft 5.500 werknemers in dienst. Vorig jaar werden ze verkozen tot Onderneming van het Jaar in Franstalig België.

Effectis heeft jarenlange ervaring in het ondersteunen van KMO’s uit verschillende sectoren, van diverse bedrijfsgroottes en in diverse groeifases in de uitbouw van een efficiënt HR beleid. Dit telkens ter ondersteuning en versterking van de bedrijfsvisie van de organisatie.

Programma

18.30 – 19.00: Ontvangst

19.00 – 19.10: Internationale inzichten rond HR in familiebedrijven, door prof. Vincent Molly en prof. Eddy Laveren

19.10 – 19.25: KMO’s en HR 4.0, door Estel Meyhui (Effectis)
19.25 – 19.40: De huidige en toekomstige arbeidsmarkt, door Charles-Eric Simons (Daoust)

19.40 – 20.00: Hoe je medewerkers gemotiveerd houden doorheen hun loopbaan, door prof. Ans De Vos

20.00 – 20.30: Praktijkgetuigenissen

20.30 – 21.30: Afsluitende receptie

Deelnemen

Deze avond is exclusief voor ondernemers, opvolgers en medewerkers in het familiebedrijf.

Locatie

Antwerp Management School
Sint-Jacobsmarkt 9-13

2000 Antwerpen

Prijs
50 euro excl. btw

Onze partners:Share with friends

Date and Time

Location

Antwerp Management School

Sint Jacobsmarkt 9

2000 Antwerpen

Belgium

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Save This Event

Event Saved