€63.51

Inspiratieavond HR 4.0 voor kmo’s en familiebedrijven

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Antwerp Management School

Sint Jacobsmarkt 9

2000 Antwerpen

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Friends Who Are Going
Event description

Description

Op maandagavond 11 december organiseert het Kennisnetwerk Familiebedrijven een nieuwe editie van haar inspiratieavonden, waar we ditmaal ingaan op de huidige en toekomstige trends in de wereld van HR die de uitdagingen rond personeel in jouw bedrijf kunnen verlichten.

Diverse internationale studies tonen aan dat het aantrekken en motiveren van medewerkers in de top drie staat van grootste uitdagingen voor organisaties en ondernemers. Hoogtijd dus om vanuit ons Kennisnetwerk Familiebedrijven aandacht te schenken aan dit thema en om een aantal boeiende sprekers hierrond samen te brengen, voor een avond vol tips, inspiratie en inzichten.

Kom dus op maandag 11 december om 19u naar Antwerp Management School, en:

 • Ontdek en leer samen met Estel Meyhui (Effectis) alles over HR 4.0, en wat je in de toekomst als ondernemer mag verwachten van sollicitanten of medewerkers, en vooral, wat zij verwachten van jou als bedrijfsleider;
 • Verkrijg samen met prof. Ans De Vos (AMS) inzicht en expertise hoe je medewerkers gemotiveerd kunt houden doorheen hun loopbaan;
 • Ontdek samen met Charles-Eric Simons (Daoust) de kansen die de vergrijzing op de arbeidsmarkt bieden voor jou als werkgever;
 • Laat je inspireren door rasechte ondernemers Marc Geerts (Geerts Transport) en Walter Vandeperre (H&L Services) hoe zij omgaan met hun medewerkers;
 • Bouw een netwerk uit van andere ondernemers en opvolgers in het familiebedrijf, en laat je ook door hun verhalen inspireren.

Sprekers

Ans De Vos is hoogleraar binnen AMS, waar zij houder is van de SD Worx leerstoel “Next generation work: Creating Sustainable Careers”. Daarnaast coördineert zij het competence center Next Generation Work. Zij is een veelgevraagde keynote spreker op conferenties en praktijkbijeenkomsten over thema’s in het domein van duurzame loopbanen, loopbaanbegeleiding en zelfsturing.

Charles-Eric Simons is Career Business Unit Manager bij Daoust. Daoust is een 3de generatie familiebedrijf dat werd opgericht in 1954 en actief is in interim, selectie, coaching en opleiding, outplacement, dienstencheques en de publieke sector. Het telt 49 jobcenters in heel België en heeft 5.500 werknemers in dienst. Vorig jaar werden ze verkozen tot Onderneming van het Jaar in Franstalig België.

Estel Meyhui is zaakvoerder van Effectis. Effectis heeft jarenlange ervaring in het ondersteunen van KMO’s uit verschillende sectoren, van diverse bedrijfsgroottes en in diverse groeifases in de uitbouw van een efficiënt HR beleid. Dit telkens ter ondersteuning en versterking van de bedrijfsvisie van de organisatie.

Marc Geerts is CEO van Corneel Geerts Transportgroup, een familiebedrijf opgericht in 1962 waarin ondertussen de 3de generatie actief is, en dat gespecialiseerd is in transport, distributie en logistiek.

Walter Vandeperre is CEO van H&L Services, een bedrijf opgericht in 2004 en gespecialiseerd in het laden en lossen van stukgoed uit containers of vrachtwagens.

Programma

 • 18.30 – 19.00: Ontvangst
 • 19.00 – 19.10: Recente inzichten rond carrièrekeuze van young potentials, door prof. Vincent Molly
 • 19.10 – 19.25: Kmo’s en HR 4.0, door Estel Meyhui (Effectis)
 • 19.25 – 19.40: Vergrijzing en kansen voor werkgevers, door Charles-Eric Simons (Daoust)
 • 19.40 – 20.00: Hoe je medewerkers gemotiveerd houden doorheen hun loopbaan, door prof. Ans De Vos
 • 20.00 – 20.30: Panelgesprek met experts en ondernemers Marc Geerts en Walter Vandeperre, gemodereerd door prof. Eddy Laveren
 • 20.30 – 21.30: Afsluitende receptie

Deelnemen

Deze avond is exclusief voor ondernemers, opvolgers en medewerkers in de kmo of het familiebedrijf.

Locatie

Antwerp Management School
Sint-Jacobsmarkt 9-13

2000 Antwerpen

Prijs
50 euro excl. btw

Onze partners:Share with friends

Date and Time

Location

Antwerp Management School

Sint Jacobsmarkt 9

2000 Antwerpen

Belgium

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Save This Event

Event Saved