Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

Inspiratie voor Employee Experience

LinkedIn groep Employee Experience Nederland/België en HappinessBureau

Tuesday, January 23, 2018 from 1:00 PM to 5:00 PM (CET)

Inspiratie voor Employee Experience

Ticket Information

Ticket Type Sales End Price Fee BTW Quantity
General Admission Jan 21, 2018 €175.00 €5.74 €37.96

Who's Going

Loading your connections...

Share Inspiratie voor Employee Experience

Event Details


Inspiratie voor Employee Experience

Employee Experience is de nieuwe uitdaging voor HR. 88% van de HR managers wereldwijd ziet Employee Experience de komende jaren in belang groeien (survey KennedyFitch, 2017).Organisaties met een succesvolle Employee Experience zijn succesvoller, productiever en creatiever. Het verzuim en verloop is lager en de organisatie heeft een grotere aantrekkingskracht op talenten.

De LinkedIn groep Employee Experience Nederland/België bestaat januari 2018 een jaar en groeide in 2017 naar 600 (HR)leden. Reden voor een inspiratiemiddag voor (HR) directeuren en managers. Met sprekers van ABN Amro, Mars (Great Place to Work), Oracle en JvH Gaming (Best Managed Company 2017). De middag wordt afgesloten met een optreden van de Complimentenmeisjes en een netwerkborrel.

 

Agenda 23 januari 2018:

13.00 -13.30 uur Ontvangst

 

13.30 uur  Aanvang en welkom door Heleen Mes, 

oprichter LinkedIn groep Employee Experience Nederland/België

 

13.35 uur  Inspiratie voor Employee Experience

Heleen Mes, oprichter LinkedIn groep Employee Experience Nederland/België

Employee Experience, de nieuwe uitdaging voor HR. Wat houdt dat in en waarom is Employee Experience van belang voor de toekomst van organisaties?

 

14.00 uur  Design & implementeer een onderscheidende Employee Experience Journey 

Frank van den Brink, Directeur Employee Experience ABN Amro

Bij ABN Amro neemt HR het voortouw in een grote transformatie naar een wendbare organisatie met nadruk op slim, digitaal werken en met grotere beslissingsbevoegdheid. Hiervoor heeft ABN Amro talenten nodig die de bank verder brengen. Volgens Frank van den Brink is het daarbij noodzakelijk om in te zetten op Employee Experience: de manier waarop medewerkers hun carrière ervaren en de wijze waarop ABN Amro hierin onderscheidend is.

 

 

14.30 uur Engagement @ Mars Anita Boekholt, P&O Director MARS Nederland B.V.

Mars is nr. 2 Great Place to Work NL 2017 en nr. 1 Best Multinational Workplace Europa 2017. Hoe Mars dat heeft bereikt vertelt Anita Boekholt. Zoals door het wereldwijde programma ‘Make the difference’ om buitengewone inzet, initiatieven en bijdragen van de medewerkers te erkennen. Hierbij worden de waarden van Mars integreert als voorwaarde voor het maken van het verschil.

 

 

 

15.00-15.30 uur Pauze

 

15.30 uur   Hoe moderne technologieën een bijdrage leveren aan de Employee Experience

Remon van de Watering, HCM Strategy Director Benelux Oracle

Wanneer we kijken naar Customer Experience hebben veel organisaties reeds het licht gezien en investeren fors in een betere klantbeleving. Hierbij worden vaak digitale hulpmiddelen gebruikt. Technologie kan ook worden ingezet binnen HR en helpt bij het leveren van een positieve Employee Experience. Je wil toch de moderne digitale ervaring die je je klanten biedt ook aan je medewerkers geven? Of verwachten je medewerkers dit eigenlijk al?

 

 

16.00 uur Succesvol onboarden 

 Mandy Hundertmark, Directeur HR JvH Gaming 

JvH Gaming- marktleider in commerciële kansspelen- is uitgeroepen door Deloitte tot Best Managed Company 2017. Mandy Hundertmark vertelt hoe succesvolle onboarding bijdraagt aan dit succes en over de interne samenwerking die dit mogelijk maakt.

 

 

 

 

16.30 uur Complimenten college van de Complimentenmeisjes 


17.00 uur Afsluiting en netwerkborrel aangeboden door Oracle en HappinessBureau

 


Have questions about Inspiratie voor Employee Experience? Contact LinkedIn groep Employee Experience Nederland/België en HappinessBureau

Save This Event

Event Saved

When & Where


Inn Style
Herenweg 55
3602 AN Maarssen
Netherlands

Tuesday, January 23, 2018 from 1:00 PM to 5:00 PM (CET)


  Add to my calendar

Organizer

LinkedIn groep Employee Experience Nederland/België en HappinessBureau

Het HappinessBureau adviseert en ondersteunt organisaties die de Employee Experience, de Employee Journey en het Werkgeluk van hun werknemers willen verbeteren. Wij doen dit door advies, training, coaching, het doen van onderzoek, publiceren van artikelen, geven van presentaties en het organiseren van events. Ons jaarevent Happy People Better Business vindt plaats op 20 maart 2018. www.happinessbureau.nl , www.hpbbnieuws.nl, www.hpbb.nl 

  Contact the Organizer

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.