Gratis

Insikter & tips - så får du företag att bli mer engagerade i rekryteringen

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Klarabergsviadukten 63

Klarabergsviadukten 63

Waterfront Building

111 64 Stockholm

Sweden

Se karta

Event description
Få insikter och tips kring hur du kan ta kontroll över de faktorer som ökar engagemanget i rekryteringsprocessen.

Eventdetaljer

Ibland kan rekrytering gå trögt på grund av faktorer som man inte själv helt råder över, och känslan av att ingen annan i organisationen prioriterar sin tid för att få processerna att snurra på kan lätt bli alltför överväldigande, och i värsta fall få er att tappa viktiga kandidater.

Vi kommer presentera några av våra insikter och tips kring hur man kan ta kontroll över de faktorerna, där en av nycklarna till framgång är att öka engagemanget hos chefer och medarbetare.

Vi som håller i workshopen

Caroline Eriksson - Senior Talent Acquisition Consultant

Caroline har arbetat som med rekrytering och employer branding sedan 2011 både in-house och som konsult, och har under åren bidragit till tillväxten av flertalet bolag inom hårt konkurrensutsatta marknader. Sedan våren har Caroline hjälpt ett välkänt startup i spelbranschen med att bygga upp deras rekryteringsfunktion.

Malin Frödin - Team Lead & Talent Acquisition Consultant

Malin har arbetat med rekrytering sedan 2015, både in-house och på Agency-sidan. Som konsult har Malin drivit ett flertal projekt kopplat till rekrytering och Employer Branding. Hon har jobbat med etablerade företag inom bl.a. IT och Tech med syfte att accelerera företagens rekrytering.

Agenda och Upplägg

17:30 Öppnar vi dörrarna för mingel, snittar och bubbel

18:00 Presentation och diskussion

19:00 - Frågestund och mingel

Bidra gärna till innehållet! Maila dina frågor och tips kring ämnet till caroline.eriksson@recpro.se

Vi bjuder på välkomstdrink (med eller utan alkohol), 2st drinkbiljetter och snittar. Baren kommer även att vara öppen under hela eventet för den som vill ha något extra.

Anmälan görs individuellt genom att klicka på anmäl och fullfölja stegen. Eventet är helt gratis.

Bilder och videoklipp från minglet kan komma att användas av oss i kommunikations- och marknadsföringssyfte. Vill ni inte figurera på dessa är ni välkomna att höra av er till oss.

Om RecPro

Vi startade RecPro 2016 med en vilja att göra skillnad. Vi erbjuder vi branschledande konsulttjänster inom rekrytering och Employer Branding. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa såväl startups som stora börsnoterade bolag att lyckas med sin rekrytering. Läs mer på www.recpro.se

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Klarabergsviadukten 63

Klarabergsviadukten 63

Waterfront Building

111 64 Stockholm

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved