Innovativa startups - 300 000 kr till utveckling
Sales Ended
Innovativa startups - 300 000 kr till utveckling

Innovativa startups - 300 000 kr till utveckling

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Gothia Science Park

Kaplansgatan 16B

541 34 Skövde

Sweden

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Information om och analys av Vinnovas nya utlysning - Innovativa startups - som ger möjlighet för unga företag att skapa affärsmöjligheter och utveckla skalbara affärsmodeller baserade på nyskapande varor, tjänster och processer.

Företag kan söka upp till 300 000 kr där Vinnova kan finansiera upp till 100 procent av företagets stödberättigande kostnader.

Vilken typ av företag kan söka?

Vinnovas erbjudande riktar sig till unga företag med innovativa affärsidéer som kan göra dem internationellt konkurrenskraftiga. Företaget ska uppfylla följande:

  1. aktiebolag eller ekonomisk förening
  2. yngre än fem år och inte börsnoterat
  3. inte ha delat ut vinst
  4. inte bildats genom företagskoncentration
  5. inte ha återkommande försäljning av redan marknadsintroducerade varor eller tjänster motsvarande en årlig nettoomsättning över 2 milj. kr

Fakta om eventet

Plats: Magnolian, Växthuset

Datum:13 december

Tid: 09.00-09.30

Välkommen att lära mer för att kunna ta tillvara en riktigt bra möjlighet att finansiera ett utvecklingsprojekt i din verksamhet.

Omvärldsbevakning ger möjligheter

Gothia Science Park Open Arena, som drivs av Gothia Innovation AB, arbetar löpande med omvärldsbevakning för att identifiera och stödja möjligheter för ditt företag att utvecklas och växa med hjälp av nya innovationer. Denna utlysning passar företag som har idéer om nya produkter, tjänster och processer, och vill få ekonomiskt stöd för att komma igång med utvecklingsarbetet.

Mer information

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att hör av dig till Johan Hoffman, Innovationsledare på Gothia Innovation AB, johan.hoffman@gsp.se eller
0709-603 024. Den 6 december öppnar utlysningen och då kan du läsa in dig på dess utlysningstext på: http://www.vinnova.se/sv/Ansoka-och-rapportera/Utlysningar/Effekta/Innovativa-startups-2017/

Kort om Gothia Innovation AB

Gothia Innovation framtidssäkrar tillväxt och förnyelse i Skövde och närregionens näringsliv genom att driva och utveckla Gothia Science Park. Gothia Innovation driver flera verksamheter för att skapa tillväxt, bland annat Gothia Science Park Open Arena, en av sex samverkansplattformar i Västra Götaland, och Gothia Inkubator - en av landets ledande inkubatorer. De största finansiärerna av Gothia Innovations verksamhet och dess projekt är Västra Götalandsregionen, Skövde kommun, Skaraborgs Kommunalförbund och Vinnova.

Share with friends

Date and Time

Location

Gothia Science Park

Kaplansgatan 16B

541 34 Skövde

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved