Sales Ended

Innovationsfrukost hos Screen Interaction

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Café Space, Sliperiet

32 Östra Strandgatan

903 33 Umeå

Sweden

View Map

Event description

Description

Vi på design- och innovationsbyrån Screen Interaction öppnade i somras upp portarna till vårt Umeåkontor och vill nu lysa upp decembermörkret med ett inspirerande frukostseminarium. Vår prisbelönta VD Pernilla Dahlman kommer presentera hur vi jobbar med innovationskultur, både inom det egna företaget och när vi hjälper våra kunder. Umeåkontorets Robert Holma och Fredrik Johansson kommer även dela med sig av hur en kund- och medarbetardriven designprocess legat till grund för skapandet av digitala tjänster och produkter som vunnit priser såväl i Sverige som internationellt.

Om seminariet

Pernilla Dahlman är en av landets mest efterfrågade talare när det handlar om affärsmodeller, innovationskultur och ledarskap i den digitala eran. När hon utsågs till Årets VD i november 2015 löd juryns motivering: “Med ett strategiskt arbete för en tydlig innovationskultur och vi-känsla har Pernilla tagit medarbetarna mot nya höjder”. Pernilla har under året vid ett flertal tillfällen föreläst om hur man bygger denna innovationskultur och nu har turen kommit till Umeå.

Vi på Screen Interaction drivs av att hjälpa våra kunder att möta faktiska behov med de digitala tjänster vi hjälper till att ta fram. Detta för att garantera att tjänsterna används, uppskattas och är värdefulla under en lång tid framöver. Vår resumé innehåller innovativa lösningar som förbättrat många människors vardag och vi har genom åren tagit fram en rad prisbelönta produkter och tjänster med bland annat Försäkringskassan, Länsförsäkringar och TV4 Fotbollskanalen. Under frukosten lär vi ut grunderna i vårt arbetssätt såsom samskapande med kunden, att sätta användaren i fokus och metodik för att tidigt kunna validera om en idé är värd att investera i.


Vi utlovar en inspirerande morgon på Sliperiet mitt i Umeås Konstnärliga Campus. Från 07.30 bjuder vi på en fräsch frukost och 08.00 inleds seminariet. Varmt välkommen!

Date and Time

Location

Café Space, Sliperiet

32 Östra Strandgatan

903 33 Umeå

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved