Innovationsdag för ett säkrare samhälle i Umeå 16 oktober

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Vardagsrummet, Humanisthuset, Umeå universitet

Biblioteksgränd 3

901 87 Umeå

Sweden

View Map

Event description

Description

Innovationsdag för ett säkrare samhälle

16 oktober i Umeå


Inbjudan till en dag full av inspiration och möten med innovationer i fokus.

Den 16 oktober samlar vi ett antal innovatörer, stora företag och offentliga organisationer för att ta del av korta pitchar från entreprenörer. Vi diskuterar hur dessa innovationer kan användas, vidareutvecklas och testas, med målet att stärka samhället och samtidigt få fler innovationer att nå marknaden.

Agenda

Vilka möjligheter finns det på den globala marknaden? MSB presenterar behov och marknadsmöjligheter ur ett globalt perspektiv, genom arbetet inom IFAFRI, det Internationella innovationsforumet för blåljusaktörer.

Pitchning och diskussion omkring innovationer inom:

  • Produkter för en bättre insats
  • Kommunikation för säkerhetens skull
  • Simuleringsträning och nya metoder för vidareutbildning

Fokus på nya lösningar och möjlighet att testa dem!

Bland deltagarna finns bland annat Västerbottens läns landsting, privata företag, MSB, inkubatorer och Umeå universitet samt räddningstjänster och polis. Passa på att diskutera med deltagarna och lära dig om nya lösningar!

Vi som arrangerar mötet är WIN Guard: marknadsplatsen för innovationer inom samhällssäkerhet och Safety & Security Test Arena: utvecklings- och testplattform för produkter och tjänster inom samma område, specialiserade på blåljusmyndigheter och liknande.

Varmt välkommen!


Plats: Vardagsrummet i Humanisthuset,
Umeå universitet, Umeå

Tid: kl. 13:00 – 16:30 (fika ingår)

Anmälan: Anmäl dig här genom formuläret senast den 12 oktober!

Innovationsdagen för ökad samhällssäkerhet organiseras gemensamt av WIN Guard, S&S Test Arena. Läs mer om våra verksamheter här: https://www.winguard.se/ och http://sos-test-arena.se/Detta event är till för inbjudna deltagare. Om du är intresserad av ta med dig en gäst hör av dig till: selina.voss@win.ideon.se

Det är gratis att delta på eventet. Om du får förhinder och inte kan delta är det viktigt att du avanmäler dig. Mötesdeltagare som inte avanmäler sig och uteblir från mötet kommer att debiteras med en no show-avgift motsvarande självkostnad, 350 kronor.

Date and Time

Location

Vardagsrummet, Humanisthuset, Umeå universitet

Biblioteksgränd 3

901 87 Umeå

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved