Free

Innovasjon som verktøy for å skape gode arbeidsplasser

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Coor Service Management hovedkontor

Vollsveien 6

1366 Lysaker

Norway

View Map

Event description

Description

Coor er tilstede på tusenvis av arbeidsplasser hver eneste dag. Dette har gitt oss unik innsikt i hva som skaper gode brukeropplevelser på kontoret. Vi inviterer deg derfor til en sunn og smakfull frokost hos oss fra kl 08.00 den 26. februar, og sparker dagen i gang fra kl 08.30 med to inspirerende innlegg á 20 minutter om innovasjon. Kl 09.30 er du hjertelig velkommen til å bli for en prat eller å løpe videre, forhåpentligvis med nyvunnen entusiasme og engasjement.

Kontinuerlig forbedring anser vi i Coor som del av vår daglige drift. For å skape de store forbedringsløftene bruker vi innovasjon som et sentralt verktøy. Vi skal fortelle om hvordan vi benytter nye arbeidsmåter, tankesett og samarbeid internt og eksternt for å løfte folks arbeidshverdag.

I tillegg har vi invitert en av våre nye samarbeidspartnere, TheFactory. De skal fortelle om hvordan de gjennom sitt akseleratorprogram fasiliterer samhandling mellom etablerte bedrifter innen eiendomsbransjen og proptech start-ups (selskaper som utvikler digitale løsninger for eiendomsbransjen) for å løse dagens utfordringer og skape fremtidens tjenester.

På slutten av seminaret gir vi ordet til Nikolai Narvestad, en av gründerne bak analyseplattformen Intrava. Intrava lar eiendomsbedrifter ta godt informerte beslutninger, gjennom å koble seg opp mot alle interne og eksterne datasystemer og automatisere analyser og rapporter.

I bærekraftens ånd ber vi om at flest mulig besøkende kommer for egen maskin eller benytter offentlig transport. Vi har dessverre ingen parkeringsplasser selv, men dette finner man på andre siden av veien ved Lysaker Torg.

Velkommen til Coor!

Share with friends

Date and Time

Location

Coor Service Management hovedkontor

Vollsveien 6

1366 Lysaker

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved