Free

Innovaatiovalmennus, Älykäs asuminen ja rakentaminen

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Teknologiantie 18

18 Teknologiantie

90590 Oulu

Finland

View Map

Event description

Description

Ensimmäinen valmennus saapui satamaansa. Palautteen pohjalta retki oli haastava, mutta samalla antoisa kokemus matkaajille. Jokainen matkaaja sai jotain uutta tietoa ja usealle jäi myös uuden luomista oman tulevaisuuteensa pohjaksi.

On aika lähettää seuraava retkikunta uuteen kurssiin. Haluatko tulla mukaan löytoretkelle etsimään tulevaisuuden ratkaisuja älykkääseen asumiseen ja rakentamiseen. Matkaan pääsee riippumatta työ- tai koulutustaustasta. Voit tulla luomaan arvoa erilaisista näkökulmista, joita luotsaamme yhdessä eteenpäin. Mukaan siis pääsee monimuotoisesti eri aloilta.

Matkan suuntautuu älykkääseen asumiseen ja rakentamiseen, josta useat yhteistyökumppanit avaavat näkymän tulevaisuuden näköalapaikaltaan. Matkan aikana pääset tutustumaan erilaisiin innovoinnin menetelmiin ja työkaluihin. Nämä mahdollistavat yhteisen matkan uusien löytöjen työstämiseksi avoimessa ilmapiirissä erilaisten kanssamatkaajien kanssa.

Jos matkan järjestäminen innovaatioiden maailmaan epäilyttää, ota rohkeasi yhteyttä, niin katsotaan tilanteesi yhdessä. valmennus@kielo.com, 050 525 2271.

lmoittaudu mukaan Maanantaihin 29.1.2018 mennessä

Share with friends

Date and Time

Location

Teknologiantie 18

18 Teknologiantie

90590 Oulu

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved