Free

Innotalk: Kunstig Intelligens - Aarhus

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Filmby Aarhus

Studio 1

Filmbyen 23

8000 Aarhus

Denmark

View Map

Event description
Kom og bliv klogere på kunstig intelligens

About this Event

Innotalk om superteknologien, der forandrer dit liv.

Kunstig intelligens er en revolutionerende teknologi, der påvirker vores samfund og levevis. Kom og hør eksperters bud på, hvordan vi udnytter det enorme potentiale ved kunstig intelligens - i alt fra kampen mod kræft til klimaforandringerne.

Innovationsfonden og McKinsey har udarbejdet rapporten "An AI Nation?" med seks primære indsatsområder, som præsenteres på dagen. Ud over førende eksperter kan du kan opleve iværksættere, som bruger teknologien hver dag - hvad end deres virksomhed er sat i verden for at træne hunde eller spore hjertestop.

Tirsdag den 29. oktober kl. 14.00–17.00 i Studio 1, Filmby Aarhus.

Konferencen er en del af This Nordic Festival

Program

 • Ankomst med kaffe på kanden
 • Velkomst v. moderator Pernille Enggaard, Journalist, TV2 News
 • "Kunstig intelligens – et enormt potentiale for Danmark", Jens Riis Andersen, Partner, McKinsey & Company
 • "Kunstig intelligens i vores hverdag" v. Mads Rydahl, Founder & CVO, Unsilo. Mads Rydahl har arbejdet fem år i Silicon Valley og været leder af Product and Design på Siri.Com, som nu er solgt til Apple. Videre har han arbejdet på Stanford University, designet spil til Lego Mindstorms og lavet interface for Bang & Olufsen. Han er nu i gang med en ny start-up, som skal gøre forskningsresultater lettere tilgængelige og levere løsninger til bl.a. videnskabstidsskriftet Nature.
 • Pitch-session med danske iværksættere, som anvender kunstig intelligens i deres virksomheder:
  • Corti: AI analyserer stemmer i opkald til alarmcentralen, og dermed er med til at spare dyrebare sekunder og redde liv.
  • Stuttertech: En app, der kan hjælpe stammere til at tale mere klart og flydende ved at genkende brugerens talemønster.
  • Go Dogo: En spillekonsol med individualiseret hjernegymnastik til understimulerede hunde, der er alene hjemme i mange timer hver dag.
 • "Fremtiden for kunstig intelligens" v. Stephen Alstrup, professor, Datalogisk Institut, Københavns Universitet samt bestyrelsesmedlem, Innovationsfonden.
 • Drinks, let forplejning og netværk

Moderator Pernille Enggaard fra bl.a. finansmagasinet Millionærklubben styrer slagets gang med sin skarpe forretningsindsigt.

Så deltag og bliv klar til at udnytte kunstig intelligens i dagens og fremtidens samfund.

Tilmeldingsfristen er den 25. oktober. Vi glæder os til at se dig!

Share with friends

Date and Time

Location

Filmby Aarhus

Studio 1

Filmbyen 23

8000 Aarhus

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved