Sales Ended

InnoEnergy Acceleration Primer Bemutatkozó Meetup (Debrecen)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Debreceni Egyetem Műszaki kar U.0.03 terem

Ótemető u. 2-4.

4028 Debrecen

Hungary

View Map

Event description

Description

InnoEnergy Acceleration Primer Magyarország 2018

Bemutatkozó meetup

Van egy jó ötleted vagy fejlesztésed, az energiaipar, okos városok, mobilitás, közlekedési szektor számára? Netán rendelkezel olyan gazdasági/technológiai modellel, mely alkalmazásával egy újabb módon lehet energiát megtakarítani?

Gyere el és tudj meg mindent InnoEnergy, Európa legnagyobb energetikai befektető vállalata által indított Acceleration Primer Tréningrről!

Várjuk ötletgazdák, fejlesző csoportok, kezdő vállalkozások és KKV-k jelentkezését is, akik nemzetközi piacokon önállóan vagy nagyvállalati együttműködésben kívánják értékesíteni termékeiket.

A tréning díjmentes, első oktatási nap: Március 2., Budapesten. Részletek a csatolt dokumentumban. A legjobb csapatok az InnoEnergy Highway programban 100-150 ezer EUR befektetéssel próbálhatnak nemzetközi piacra lépni.

Van ötleted de nincs meg a csapatod? Csapatod van, de hiányoznak még egyes kompetenciák, szakterületek? Nálunk találhatsz társakat is!

Várunk tájékoztató meetupunkon: Február 14-én 13.00-tól a Debrceni Egyetem Műszaki karán (4028 Debrecen Ótemető u. 2-4.) az U.0.03. teremben.

A tréningre február 22. éjfélig jelentkezhettek itt: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc79rGaYzfMc6DNRwLTNykv0QvlXcV4ppCTdFVbyrYWkgiMfw/viewform

Kapcsolat: https://www.facebook.com/InnoEnergyHUBHungary/

Date and Time

Location

Debreceni Egyetem Műszaki kar U.0.03 terem

Ótemető u. 2-4.

4028 Debrecen

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved