kr950

Innføring i Lightroom Classic

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Foto.no

Dronning Eufemias gate 12

0191 Sentrum

Norway

View Map

Event description
Adobe Lightroom Classic er et fantastisk program og du tar raskt og enkelt bildene dine til et høyere nivå.

About this Event

Anne Helene Gjelstad er en erfaren kursholder og en prisbelønnet, internasjonalt anerkjent fotograf som jobber både med private kunder og for magasiner, bøker og næringsliv. Hun er kåret til Årets Portrettfotograf i Landskonkurransen 2017 og hun fikk gull i portrett i Landskonkurransen 2018. Hennes bilder er bl.a. vist i Kinas nasjonale kunstmuseum i Beijing, Mexico og Slovenia og i Parlamentet, i Det estiske nasjonalmuseet og Museum for moderne kunst i Estland. Anne Helene er forfatter av boken ’Big heart, strong hands’ om de gamle, estiske kvinnene som nettopp kom ut.

Adobe Lightroom Classic er et fantastisk program og du tar raskt og enkelt bildene dine til et høyere nivå. Lightroom Classic er også en suveren rå-konverterer for deg som jobber videre med bildene dine i Photoshop. I Lightroom Classic holder du lett oversikt over alle bildene dine i biblioteket. På kurset setter vi opp programmet slik at det fungerer optimalt og vi går gjennom programmets forskjellige moduler, verktøy og funksjoner. Vi går også gjennom formater, publisering på nett og sikker arkivering av bilder. Målet med kurset er at du skal få en forståelse av programmet og inkluderer kompendium på ca 15 sider.

Du kan ha med egen laptop med Lightroom Classic (NB! Ikke den enklere versjonen Lightroom CC) – sørg da for at du kan åpne programmet på forhånd. Og du kan selvsagt følge uten egen maskin og ta notater underveis. Mange foretrekker dette da det er mye vi skal gjennom og notater er jo lurt uansett.

Gratis prøveversjon varer i 7 dager og kan lastes ned her: https://www.adobe.com/no/products/photoshop-lightroom-classic.html#mini-plans-web-cta-photoshop-lightroom-classic-card

Velg engelsk versjon da bøker og opplæringsmateriell gjerne er på engelsk. Det ligger også mye bra på YouTube og ellers på nettet på engelsk om Lightroom.

Hjertelig velkommen til noen inspirerende timer med innføring i Lightroom Classic!

Sted foto.no-butikken, Barcode, Dronning Eufemias gate 12

Antall deltakere 16

Nivå Nybegynner

Pris Kr 950 som inkluderer kompendium

Nettside www.annehelenegjelstad.com

Instagram https://www.instagram.com/annehelenegjelstad/

Facebook https://www.facebook.com/Anne-Helene-Gjelstad-Photography-Workshops-349491811741132/

Share with friends

Date and Time

Location

Foto.no

Dronning Eufemias gate 12

0191 Sentrum

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved