kr500

Innenfra og Ut Forståelsen

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Litteraturhuset in Bergen

5 Østre Skostredet

5017 Bergenhus

Norway

View Map

Event description

Description

Dette er et heldagsforedrag om kilden til menneskelig forandring. Starter 10 og avslutter ca kl 15 lørdag 27.januar. Kom gjerne litt før og si hei før det starter, ta deg en kopp te eller kaffe. Det blir nært, hvor foredragsholderen byr på seg selv. Det blir også interaktivt, hvor du vil få live-Feedback på ting du enten har gått og tenkt på eller ting som dukker opp der og da.

Du vil få mer sinnsro og høre om noe som er under radaren i forhold til hvordan vi opererer som mennesker.

Dette er både et praktisk og filosofisk foredrag som vil gi deg aha-opplevelser. Det blir også pauser slik at man får tid til å reflektere å la ting synke inn. Mange som har vært på foredrag med Michael før sier det er som "spa for sjelen", gir klarere tanker, og at ting letter mer.

Hva får du ut av det:

Sinnet vil roe seg som en konsekvens av at man forstår hvordan man skaper sin egen virkelighet fra øyeblikk til øyeblikk.

Fremgang i relasjoner og mindre påvirket av «energidraculaer».

Livet går opp og ned for oss alle - få en dypere forståelse for hvordan leve lettere med disse svingningene.

Dette er innsiktsbasert, så du vil sannsynligvis føle deg annerledes når du går derfra.

Pris: 500,-

Påmelding skjer ved å trykke SKAL på facebook og ved å betale til eventbrite linken under. Vipps er også mulig tlf: 95003272. Faktura: michael@michaelstenhagen.com
Send Mail - så får du svar på det du lurer på. Eventbrite link kommer snarlig.Om foredragsholderen

Michael Stenhagen er en Transformative Coach som har en coachingpraksis i Norge og snart internasjonalt, hvor han har hjulpet mennesker og små bedrifter med endringsprosesser i flere år. Alt fra ansatte, ledere, grundere, menneskehjelpere, og bedrifter. Han har en bachelor fra Stavanger i hotelledelse, og Master of Science i Hotelladministrasjon fra Australia.

Han har videre fullført 3p-Akademiet i Oslo og Pransky and Associates i La Conner, Professional Coaching Mentoring program. Som begge har gjort han mer effektiv og innvirkningsfull som menneskehjelper og changemaker.

I fritiden driver han med yoga, gymnastikk, løping, klatring og surfing. Han elsker mat, både lage og spise, og han elsker å reise. En sann livsnyter forkledd i surfedrakt og noen ganger dress. Latteren sitter nesten alltid løst, og er kjent for sin litt laidbacke stil.

www.michaelstenhagen.com

Share with friends

Date and Time

Location

Litteraturhuset in Bergen

5 Østre Skostredet

5017 Bergenhus

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved