Free

Inkluderingsdag i Rogaland

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Sølvberget

Sølvberggata 2

4006 Stavanger

Norway

View Map

Event description

Description


Kirkens Bymisjon, Samfunnssentralen, Storhaug Unlimited og Sølvberget bibliotek og kulturhus inviterer til inkluderingsdag på Sølvberget i Stavanger torsdag 5. september!


Vi ønsker å samle alle de spennende ressursene i Rogaland som jobber med inkludering, fra både privat, offentlig og frivillig sektor. Derfor ønsker å vi å teste ut konseptet inkluderingsdag sammen med dere. Kom for å møte nye kontakter, jobbe sammen om nye ideer, og dele kunnskap og erfaringer.


Program

08.30-09.00: Kaffe og registrering

09.00-09.15: Velkommen

09.15-11.00: Faglige innlegg og workshop (flere detaljer kommer i august)

11.00-12.00: Lunsj

Sted

Kjelleren på Sølvberget

Hvem kan delta?

Inkluderingsdagene er en møteplass for deg som jobber for et inkluderende samfunn for alle - flyktninger og innvandrere, eldre, barn og ungdom i utenforskap, eller folk som er falt utenfor arbeidslivet.


Hvorfor en inkluderingsdag?

Potensialet for å dele kunnskap og erfaringer om alt det spennende arbeidet som skjer i Rogaland er stort, og vi tror at hvis vi skal lykkes med å løfte dette feltet, må vi etablere flere møteplasser og bygge en samarbeidskultur. Vi ønsker å bringe de gode ressursene samme, og legge til rette for at nye koblinger og samarbeid kan skapes.


Inkluderingsdagen 5. september er en start, og vi ønsker å gjennomføre flere pilotdager i høst, slik at inkluderingsdagene kan bli et fast møtepunkt for dere. Datoer for inkluderingsdager høsten 2019 er 5. september, 2. oktober og 7. november.
Kjenner du andre som burde delta på inkluderingsdag? Videresend gjerne invitasjonen.Om inkluderingsdagene

Inkluderingsdagene ble startet i Oslo av SoCentral i 2016, i samarbeid med Kybri og Oslo kommune. Inkluderingsdagene er en lavterskel, månedlig møteplass for folk som jobber med inkludering, på tvers av sektorer og organisasjoner. Du kan lese mer om inkluderingsdagene på www.inkluderingsdager.no.

SoCentral og Kybri er nå med på å starte inkluderingsdagene i Rogaland, sammen med Kirkens bymisjon, Samfunnssentralen, Storhaug Unlimited og Sølvberget bibliotek og kulturhus. Prosjektet støttes av Kavlifondet.


Foto: Nabeeh Saman

Share with friends

Date and Time

Location

Sølvberget

Sølvberggata 2

4006 Stavanger

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved