Free

Infosessie "SportsPay Light" op kantoor SD Worx Antwerpen

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Kantoor SD Worx

Brouwersvliet 2

Zaal eigeel

2000 Antwerpen

Belgium

View Map

Event description

Description

INFOSESSIE SPORTSPAY LIGHT

Heeft jouw sportclub ook nood aan een gestructureerde transparante oplossing voor het beheer van de vrijwilligers- en verenigingswerkvergoedingen? Wat kan er, wat niet? Hoe vertalen we dit naar onze boekhouding? Liefst van al op een eenvoudige en snelle manier... SportsPay kan hier pérfect bij helpen!

- SportsPay heeft een nieuw abonnement ontwikkeld volledig op maat voor sportclubs die alleen maar betaalde trainers, vrijwilligers en verenigingswerkers op de club hebben. -

Tijdens deze infosessie geven wij wat meer toelichting bij de regelgeving en verplichtingen omtrent het uitbetalen van vergoedingen aan:
- Vrijwilligers en

- Verenigingswerkers ("bijklussers")

Na de uitgebreide uitleg over de regelgeving doen we ook nog een uitgebreide demo van de SportsPay Light toepassing. Stap voor stap leiden we jullie door de toepassing en geven wij de nodige tips en tricks mee.

Ondertussen zijn we ook al een referentie geworden in de sportsector. In Vlaanderen zijn er meer dan 235 sportclubs die gebruik maken van onze toepassing.

De infosessie zal doorgaan op maandag 16 maart op ons hoofdkantoor in Antwerpen (Brouwersvliet 2) van 19.00u tot 20.00u.

Tot dan!

p.s. Jullie hoeven dit "ticket" niet af te drukken en mee te nemen naar de infosessie. Registreren voor het event is voldoende.

P.S 2 : inschrijven is verplicht - indien het event geannuleerd moet worden omwille van te inschrijvingen, kunnen wij deelnemers verwittigen.

Share with friends

Date and Time

Location

Kantoor SD Worx

Brouwersvliet 2

Zaal eigeel

2000 Antwerpen

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved