Sales Ended

Informationsaften om synskirurgi i Holstebro

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Memira Holstebro

Østergade 6

v./ Profil Optik Ulsted

7500 Holstebro

Denmark

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Lev livet - uden briller og linser

Hvis du vil vide, hvordan du kan slippe for uskarpt syn, og besværlige briller og linser, så tlmeld dig Memiras infoaften i Holstebro. Mødet er ganske gratis og afholdes hos vores samarbejdspartner Profil Optik Ulsted, torsdag den 27. oktober kl. 18-20.


Det bliver en aften
i synskirurgiens svar, hvor vores kvalitetschef Thomas Østergaard Pedersen vil give dig svar på alle dine spørgsmål om laserbehandling og linseudskiftning (RLE), heriblandt:

  • Hvad bør du tænke på, inden du får foretaget en øjenoperation?
  • Hvilke operationstyper findes der og hvad er dine muligheder?
  • Hvad gør Memiras kvalitetsarbejde så enestående i branchen?
  • Hvad indebærer Memiras 5 års Tryghedsgaranti?
  • Hvor erfaren er den kirurgen, der skal operere dig?
  • Kan alle blive opereret - uanset synsfejl?
  • Hvad koster det at slippe for briller og linser?
  • Gør det ondt, skal du sygemeldes, kan du blive blind, og meget meget andet…


Hos Memira hjælper vi hvert år 10.000 personer med at slippe for briller og linser. Denne aften kan du derfor også møde et par af vores tidligere kunder, og høre hvad der fik dem til at tage beslutningen om at få lavet en øjenoperation hos Memira. Alt dette, mens vi byder på lidt godt til maven og ganen.


Umiddelbart efter præsentationen tilbyder vi desuden at udføre gratis screeninger på alle fremmødte*, samt giver dig tilbuddet om en grundig undersøgelse af én times varighed på et senere tidspunkt (undersøgelsen har en værdi á 300 kr. men er gratis ved bookning denne aften).


Så hvis du er blandt de mange, der ønsker at vide, hvordan du kan nyde en aktiv livsstil uden synsfejl, briller og linser - så må du absolut ikke gå glip af denne aften. Vi har et begrænset antal pladser til rådighed, og vi anbefaler dig derfor, at du tilmelder dig hurtigst muligt.


Vi glæder os meget til at se dig!


Med venlig hilsen
Memira Holstebro


*Har du øjenskader eller sygdomme (dovent øje, grøn stær eller lignende), vil dette møde ikke være relevant for dig. Hos Memira opererer vi udelukkende synsfejl i raske øjne - og vi tilbyder ikke øjenlæge undersøgelser. Læs mere her. Ønsker du at vide mere om informationsmødet, så kontakt os på telefon 88 80 28 00 - her vil du også kunne få hjælp til at tilmelde dig.

Tilmelding under "Register".

Share with friends

Date and Time

Location

Memira Holstebro

Østergade 6

v./ Profil Optik Ulsted

7500 Holstebro

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved