Free

INFOAVOND - Exclusieve Coachingsreis IJsland

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

New Zebra

Gustaaf Callierlaan 232

9000 Gent

Belgium

View Map

Event description
INFOAVOND - Coachingsreis IJsland olv WeAreLions en Modern Vikings (26/04-04/05/2021) We vinden het belangrijk om jou te ontmoeten voordat

About this Event

INFOAVOND - Coachingsreis IJsland olv WeAreLions en Modern Vikings (26/04 - 04/05/2021)

We vinden het belangrijk om jou te ontmoeten voordat we het vliegtuig instappen. Daarom organiseren we een voorbereidende infoavond op 18 maart te Gent. Tijdens deze avond leren we elkaar beter kennen, ontmoet je jouw medereizigers, bespreken we de reis en accomodaties en is er veel ruimte om jouw vragen te stellen.

We kijken er nu al naar uit om je te ontmoeten.

Krachtige Groeten, 

Yasmin Dewilde & Tine Maenhout

Programma

19.30u Ontvangst

20.00u Start sessie, kennismaking, presentatie,.. met pauzes

22.00u Einde voorzien

Vragen die beantwoord worden:

- Wat breng ik mee?

- Welke kledij en voorzieningen zijn nodig in IJsland?

- Welke coachingstopics komen aan bod in de reis?

- Wie zijn mijn medereizigers?

- In welke top accomodaties verblijven we?

- En zoveel meer..

Voor wie

Ben jij bereid om jezelf tegen te komen? Wil je groeien naar meer (zelf)bewustzijn en een krachtiger en rijker leven? Sluit je aan en ga samen met je mede-leeuwen op een intensieve, innerlijke ontdekkingsreis. Je bezoekt niet alleen de meest bijzondere plekken, maar leert jezelf in een korte tijd dieper kennen.

Reisbeschrijving

IJsland is met zijn ongerepte ruige natuur dé ultieme bestemming voor een inspirerende coachingreis. Nergens anders in Europa vind je zo een heldere onvervuilde lucht, zo een zuiver water, en zo een allesoverheersende natuur tout court. IJsland is het land van ijs en vuur.Het is een vulkanisch eiland waar de extremen van de natuur zeer tastbaar zijn, en de kracht van de natuurelementen allesoverheersend.

Op deze begeleide rondreis nemen we je mee langs alle hoogtepunten waar IJsland bekend voor staat: dampende hot pots, borrelende modderpoelen, imposante gletsjers, krachtige watervallen, eindeloze steen- en zandwoestijnen, lavavelden, indrukwekkende rotskusten, immense zwarte zandstranden, enz.

We logeren in exclusieve charmante hotels op 5 verschillende toplocaties en krijgen zo een volledig beeld van wat westelijk en zuidelijk IJsland te bieden hebben. Afreis is eind april, wanneer het land uit een lange winterslaap ontwaakt en de lente zijn intrede doet.

De reis bestaat uit een paar intensieve dagen waarin je je samen met like-minded mensen gaat toeleggen op persoonlijke groei.

We bieden een uitstekende afwisseling tussen actieve lokale beleving en ontdekking, vrije tijd (voor zelfreflectie), groepstraining en persoonlijke coaching. De groepstraining bestaat uit verschillende theoretische lessen welke gezamenlijk worden omgezet in een praktische positieve ervaring. Er zal focus liggen op het verwerken van sensorische informatie op een rustgevende en vitaliserende manier.

Tijdens de persoonlijke coaching wordt er ingezoomd op verschillende topics en levensgebieden die voor jou relevant zijn. Tevens kun je altijd bij de coaches terecht voor een one-on-one wanneer daar behoefte aan is.

De coachingsessies worden gegeven door Yasmin Dewilde van WeAreLions.

Download hier het reisvoorstel

Meld je hier aan voor de reis

Share with friends

Date and Time

Location

New Zebra

Gustaaf Callierlaan 232

9000 Gent

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved