Info avond: Gezond Schoolplein bij Kantinegebouw

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Poortgebouw Op ENKA

Akulaan 10

6717XN Ede

Netherlands

View Map

Event description
De ONS school, buurtbewoners en Gemeente Ede slaan de handen ineen om voor een gezond, veilig en mooie schoolomgeving te zorgen. Denk mee!

About this Event

Het komende jaar wordt er hard gewerkt aan het gereed maken van het Kantinegebouw voor de vestiging van een dynamische school, een bijzondere Ouder en Kindcentrum en verschillende andere functies. Ouders van de school, omwonenden van het gebouw, de gebruikers van het gebouw en de Gemeente Ede willen samen zorgen dat de omgeving gezond, veilig en kwalitatief hoogwaardig wordt ingericht. Een groene schoolomgeving heeft allerlei positieve effecten op kinderen en de buurt.

Dit betekent dat er ten opzichte van de oorspronkelijke plannen een deel van het beoogde parkeergedeelte -in ieder geval tijdelijk- gebruikt mag gaan worden voor een andere inrichting. Op deze avond lichten de partijen toe wat de visie is, welke studies er zijn gedaan en hoe het ontwerpproces eruit gaat zien. Daarbij nodigen ze iedereen die een steentje (of graspolletje, boompje of struikje) wil bijdragen.

Het exacte programma wordt nog bekendgemaakt. In hoofdlijnen:

Locatie: Poortgebouw (in ruimte van HOPE)

18:30 - 19:00 Inloop

19:00 - 19:45 Toelichting op insteek, visie en proces

Aan het woord komen Jolanda de Jager (voorzitter schoolpleincommissie), Talitha Nijland (buurvrouw), Sjoerd Brandsma (buurman/landschapsarchitect), Ibrahim Palaz (over het ontwerpproces), Leo Trommel (directeur School), Ferry Ruijtenberg (directeur Bzzzonder) en Monique Knuist (Gemeente Ede)

19:45 - 20:30 Informatiemarkt met details en kans voor vragen

20:30 Einde

Date and Time

Location

Poortgebouw Op ENKA

Akulaan 10

6717XN Ede

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved