Free

Inbjudan till föreläsning om prissymmetri och Elliott Wave - Lee Sandford

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Nio rum

2 Hamngatan

111 47 Stockholm

Sweden

View Map

Event description

Description

STAF bjuder in till föreläsning om prissymmetri och Elliott Wave. Vi har fått äran att få besök av Lee Sandford från London.

Lee Sandford kommer berätta om hur man kan kombinera symmetriska prisberäkningar och Elliot Wave-analys. Han kombinerar dessa koncept för sin day- och swingtrade samtidigt som han driver ett live trading room i London.

Fibonacci och Elliott Wave är två fascinerande metoder som rätt tolkade med en bra riskhantering kan hjälpa dig att identifiera nyckelnivåer och möjligheter i marknaden.

Lee har en stor passion för teknisk analys och trading och har en intressant bakgrund som professionell fotbollsspelare i 17 år.

Lokalen är sponsrad av nätmäklaren IG. Erik Hansén från IG kommer att inleda kvällen med att kort visa hur man kan backtesta och screena i analys- och handelsapplikationen ProRealTime.

18.00: Mingel och kaffe på Nio Rum
18.30: Föreläsning
20.30: Gemensam middag på KB (anmälan krävs via Eventbrite-länk ovan)

Betalning för middagen sker på plats. Föranmälan måste ske i tid till middagen eftersom maten måste beställas i förväg. Om anmäld person ej kommer till middagen och ej har avanmält sig senast en dag innan medlemsmötet kommer denne att faktureras för middagen.

Väl mött,
Styrelsen

Share with friends

Date and Time

Location

Nio rum

2 Hamngatan

111 47 Stockholm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved