Free

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

STAEG/ST. AEGTENKAPEL

STAEG 't Zand 37 3811 GB Amersfoort

Amersfoort

Netherlands

View Map

Event description

Description

IMC On Tour nodigt u van harte uit voor een interactief muzikaal programma op 22 februari in de sfeervolle Amersfoortse locatie: Staeg.

Wij brengen ons netwerk en de leerlingen van IMC On Tour graag bij elkaar om de ander te ontmoeten en samen een feestje te vieren!

We vieren een feestje om te proosten dat we zijn gestart in Amersfoort (10e locatie! Whoop Whoop).

Een feestje om alle betrokken gastdocenten, vrijwilligers en partners te bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan IMC On Tour

En een feestje voor onze leerlingen die in februari tijdens het vak podiumkunsten zelf aan de slag zijn gegaan met verschillende muzikale stijlen en vormen. Zij zullen het podium delen met professionele artiesten die het feest compleet maken. Er mag zeker gedanst worden!


Iedereen die betrokken is bij IMC On Tour is welkom. Leer elkaar beter kennen tijdens deze gezellige middag, onder het genot van een hapje, drankje en fantastische optredens.

En een primeur: de eerste IMC On Tour expositie zal die dag in de benedenzaal van Staeg worden geopend. De expositie Welcome 2 my World geeft je een inkijkje in de werelden van onze leerlingen. Zij zijn op ontdekkingstocht gegaan: Wie ben ik? En wat wil ik dat de buitenwereld van mij weet?


Programma:

13.15 Inloop met koffie/thee en zoetigheid

14.00 Start programma met optredens van Diggy Dex (chanson rapper), Gregory Shaggy (dans), Celine Cairo (singer-songwriter), Smartphone Orchestra (mobiel orkest) ML Dance studio (dans)

16.00 Borrel en opening expositie


Zin in? Reserveer dan nu snel je kaartje!


Share with friends

Date and Time

Location

STAEG/ST. AEGTENKAPEL

STAEG 't Zand 37 3811 GB Amersfoort

Amersfoort

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved