€52.69

ICO Investment Lab

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Inquiry Pub

Franceza 14

Bucharest

Romania

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Event description

Description

Monedele virtuale, cu trendul lor de crestere pe termen lung si volatilitate pe termen scurt, ofera randamente mult mai bune decat pietele financiare traditionale pentru investitori cat si fluctuatii de amploare pentru speculatori.

Dintre toate activele de pe pietele crypto, cel mai putin intelese sunt ICO-urile, ofertele publice initiale de monede virtuale. Lipsa informatiilor face dificila analiza iar succesul sau esecul lor pare legat de crearea unui "el dorado" in jurul proiectului. Investors Club Bucuresti te invita sa demitizam impreuna investitiile in activele crypto in seminarul ..... dedicat ICO-urilor.

Vom discuta despre perspectivele tehnologiei blockchain si fundamentalele economice ale pietelor de monede virtuale, vom analiza diferite ICO-uri pentru a izola cativa factori ai succesului sau esecului lor si vom incerca sa aplicam informatiile acumulate pentru a identifica cele mai bune candidate pentru investitii. Iar in final vom subscrie ICO-ul ales. Pe parcursul seminarului vom utiliza atat concepte tehnice ce tin de functionarea blockchain-ului cat si economice, necesare calcularii diferitilor indicatori de performanta a activelor
Share with friends

Date and Time

Location

Inquiry Pub

Franceza 14

Bucharest

Romania

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Save This Event

Event Saved