Free

HxGN LOCAL Scanningdag Eskilstuna

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Eskilstuna

Filargatan 3

63229 Eskilstuna

Sweden

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Hexagon Manfacturing Intelligence presenterar avancerad scanningteknik på "HxGN Local Scanningdag"


Hexagon Manufacturing Intelligence bjuder in till presentationer och demonstrationer för att visa de senaste framstegen inom beröringsfri mätning


Den 25 och 27 april 2017 bjuder Hexagon Manufacturing Intelligence in till ett evenemang i Göteborg (25) och Eskilstuna (27) där olika scanninglösningar från Hexagon presenteras. Deltagarna kommer att få se ny scanningteknik, lyssna på mättekniska experter som diskuterar vad som händer inom området scanning samt träffa kollegor i branschen för erfarenhetsutbyte.


Fokus för dagen är hur scanningteknik kan öka produktiviteten för användare inom en rad olika branscher och tillämpningsområden.


Under evenemanget visas ett stort antal scanninglösningar från Hexagon, bl.a. lasertracker med scannersystem, portabla mätarmsscanners samt fotogrammetriteknik.


”Det är viktigt för oss att komma ut och visa människor vilka praktiska fördelar scanningteknik kan erbjuda i samband med industriell mätning” säger Benoit Coudray, regionchef för affärsutveckling på Hexagon. ”Ett evenemang som detta är ett perfekt tillfälle för våra användare att träffa experter för att diskutera och ta del av den fulla potentialen i verktygen i sin egen verksamhet. Vi kan hjälpa människor att arbeta enklare och snabbare och på så sätt öka produktiviteten. Under evenemanget vill vi visa att det inte bara handlar om abstrakta idéer utan att tekniken faktiskt kan omsättas i praktiken.”


AGENDA

Föreläsningar

Hexagon MI intro

Scanner-produkter

Applikation: Inspektion

Applikation: Reversed engineering

Automatiserade lösningar

Kundexempel

Workshops/Demos

Absolute Arm med scanner

Aicon 3D scanners

Leica Absolute Tracker med scanner

Koordinatmätmaskin med scanner

Share with friends

Date and Time

Location

Eskilstuna

Filargatan 3

63229 Eskilstuna

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved