Free

HVORDAN OPPNÅ LØNNSOM OG EFFEKTIV ORGANISASJON?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Microsoft Norway

45 Lysaker Torg

1366 Lysaker

Norway

View Map

Event description

Description

Du kommer på jobb, løser arbeidsoppgavene og reiser hjem. Vel og bra det, men har tanken streifet deg at dine, avdelingens eller selskapets arbeidsoppgaver kunne vært gjort annerledes, enklere og mer effektivt? Vi må bli flinkere til å se etter muligheter for effektivisering i vår arbeidshverdag fremfor dveling over ineffektivitet. Det er nødvendig å frigi seg fra tankesporet «det er sånn det fungerer, og det er slik vi alltid har gjort det, og det jeg antar at det er beste løsningen for oss». For det som er noe av det fantastiske med bruk av teknologi i arbeidshverdagen i 2018; det meste er mulig å automatisere, vi må bare tillate oss å utforske mulighetsrommet istedenfor å begrense oss for hvilke oppgaver som kan forenkles.

Ahmad Najjar, seniorkonsulent og MVP i Infoworker Consulting AS holdt foredrag om automatisert arbeidsflyt på Microsoft Ignite 2018. Nå vil han inspirere og vise deg de mange mulighetene som finnes for å forenkle og effektivisere dine og din bedrifts daglige prosesser. Han vil vise hvordan man skaper og opprettholder en effektiv og lønnsom organisasjon ved bruk av Microsoft Flow, PowerApps, SharePoint og Office 365 til innsamling av data, varslinger og godkjenningsprosesser. La deg inspirere til å automatisere dine prosesser.

I enhver digital transformasjon dukker også spørsmålet opp om sikkerhet. Jan Morten Bråthen, SMB lead i Microsoft har gjennom tid samlet på kundehistorier og laget oversikt over sikkerhetsspørsmål små og store selskaper sliter/lurer mest med. Dette vil han gi deg et lite innblikk i og ikke minst hvordan du kan løse dem ved bruk av Microsoft-teknologi.

På seminaret har du også muligheten til å vinne en halv dags workshops/rådgivning med Ahmad Najjar på automatisert arbeidsflyt. Vi ser frem til å se deg på frokostseminaret 21.nov 2018 kl.08.00 (faglig starter 08.30) hos Microsoft Norge.


Share with friends

Date and Time

Location

Microsoft Norway

45 Lysaker Torg

1366 Lysaker

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved