Free

Hvordan bruger vi apps i almen praksis?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Royal Conference Center

4 Center Boulevard

2300 København

Denmark

View Map

Event description
For første gang samles danske læger fra alle regioner til dialog om brug af apps i almen praksis.

About this Event

Sundhedsapps kan hjælpe mange mennesker med at passe bedre på deres helbred og skabe et stærkere sundhedsvæsen. Men det er stadig uklart for mange læger, hvordan de finder de rigtige apps, og hvordan de skal bruge dem.

Derfor samler vi læger samt andre med interesse for området til en åben samtale om brug af apps i almen praksis. Målet er, at få en klar idé om, hvilke udfordringer og muligheder, som lægerne oplever i dag - og at tale om hvordan vi kan flytte os fremad.

Førende forskere og alment praktiserende læger med konkrete erfaringer på området vil give deres blik på sagen. Panelet repræsenterer alle fem danske regioner.

  • Martin B. Brandt og Nicholas Christoffersen (PLO). PLO og Sundhedsministeriet har lanceret appen Min Læge, der giver patienterne en mobil adgang til egen læge .
  • Andreas Pihl (SDU) og Ulrik Bak Kirk (FEAP), som til dagligt forsker i brug af apps og digitale løsninger i almen praksis.
  • Michael Hejmadi (Lægehuset Ferritslev) som var blandt de første danske læger, som begyndte at anvende apps i sin praksis.
  • Carl Brandt (Lægerne Sct Laurentiivej i Skagen) er medstifter af den digitale sundhedscoach og app Liva og også stifter af Netdoktor.
  • Jon Friis er stifter af selvmonitoreringsappen Miiskin, som gør det let at tage billeder og holde øje med forandringer i huden og på modermærker.
  • Bo Theilgaard (Lægehuset Lundby-Præstø) er rådgiver for genoptræningsappen Injurymap, som han har afprøvet i sin praksis i snart 2 år.

Program:

17.15-17.30: Velkomst ved Health Tech Hub Copenhagen med kaffe og sodavand

17:30-19.15: Hvordan bruger vi apps i almen praksis?

Introduktion: Hvilke problemer løser apps?

"Min Læge" - bindeled mellem læge og patient

4 fortællinger om apps som behandlingsværktøj

Evidens og anbefalinger fra forskerne

Diskussion: Hvordan kan vi bruge apps?

19.15-19.45: Tapas og vin

Arrangementet afholdes af Health Tech Hub Copenhagen i samarbejde med Injurymap. Moderator for programmet er Ulrik Borch som er direktør og medstifter af Injurymap.

Share with friends

Date and Time

Location

Royal Conference Center

4 Center Boulevard

2300 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved