Free

Hvordan bliver kommunikation en integreret del af virksomheden?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

KPH

Enghavevej 80C

3. sal

2450 København

Denmark

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Hvordan kan kommunikatører komme helt ind i kerneforretningen og være med til at træffe beslutninger, der for alvor påvirker bundlinjen? Og hvordan bliver vi bedre til at få kommunikation og forretningsstrategi til at spille sammen i fremtiden?

Kommunikation og Sprog inviterer i samarbejde med Brain Gain Group til en fyraftensdebat, hvor du kan blive klogere på, hvordan kommunikation bliver bedre integreret i kernevirksomheden.

I panelet vil du blandt andet møde:

- Anders Monrad Rendtorff, der er partner i Relations People. Med mere end 25 års erfaring i kommunikationsbranchen, blandt andet som kommunikationsdirektør i Coloplast og Vestas, har han stor erfaring med at få kommunikation og branding til at spille sammen med udviklingen af virksomheders forretningsstrategi.

- Hanne Lindblad, der er partner i Märk og som tidligere direktør i Call Me har stået bag kampagnen Tal ordentligt, der ikke bare var en kommunikationsstrategi, men en kampagne, der indarbejdede kommunikation i virksomheden fra top til bund.

Der vil være rig mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål under debatten - og for at netværke over en fyraftensøl i baren bagefter.

Arrangementet er for både kommunikatører og kommunikationsstuderende.

Tid: 26. oktober 2017 kl. 17.00 - 18.30

Sted: KPH, Enghavevej 80-82, 3. sal

Share with friends

Date and Time

Location

KPH

Enghavevej 80C

3. sal

2450 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved