Free

Høvdingen - Lederkommunikasjon i hverdagen

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Webinar

Online

https://zoom.us

0480 Oslo

Norway

Friends Who Are Going
Event description

Description

iProsess har spesialisert seg på lederutvikling via webinar. Distribuerte organisasjoner med ledere på ulike geografiske lokasjoner kan nå utvikle sine ledere uten å bruke tid og penger på å ta de ut av driften. Høvdingen trener lederne til å håndtere den menneskelige faktoren i lederskapet på en klok måte. En høvding forteller historier som gir medarbeiderne konstruktive perspektiver og leder først og fremst gjennom relasjonsmakten. Og siden kurset er online blir du automatisk også god på fjernledelse. Deltakerne jobber med praktiske oppgaver mellom samlingene og øker dermed bedriftens verdiskaping umiddelbart etter første webinar. Ved å samarbeide med iProsess blir bedriften smidigere og styrker konkurransekraften.

Hver gruppe møtes online hver 14 dag. Deltakerne får opsjon på individuelle samtaler med seniorrådgiver fra iProsess i programperioden. Programmet starter med en samtale med nærmeste leder og deltakeren hvor vi definerer tydelige mål for hver deltaker.

1) Webinar (2 timer) den 10 oktober fra kl.09.00 – 11.00: Lederrolle og lederstil
2) Webinar (2 timer) den 24 oktober fra kl.09.00 – 11.00: Hemmeligheten bak naturlig autoritet
3) Webinar (2 timer) den 7 november fra kl.09.00 – 11.00: Motivasjon og arbeidsglede
4) Webinar (2 timer) den 21 november fra kl.09.00 – 11.00: Avgjørende samtaler

Høvdingen er et eksklusivt program og antall deltakere er begrenset slik at vi sikrer tett oppfølging og høy kvalitet på både webinar og ledersamtaler mellom samlingene. Pris pr. deltaker for 4 webinar er kr. 4 900,- For mer informasjon og påmelding send en epost til post@iprosess.no

Share with friends

Date and Time

Location

Webinar

Online

https://zoom.us

0480 Oslo

Norway

Save This Event

Event Saved