Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Hva er selskapet ditt verdt?

Oslotech & Selmer

Saturday, January 31, 2015 from 9:00 AM to 11:00 AM (CET)

Ticket Information

Type End Quantity
Registrering seminar Ended Free  

Share Hva er selskapet ditt verdt?

Event Details

Å bestemme markedsverdien til en forretningsidé eller et selskap kan være utfordrende. Verdivurdering av virksomheter i en tidlig fase er ofte spesielt vanskelig og krever både erfaring og kunnskap om selskapets verdidrivere og bransjen det opererer i, samt anvendelse av relevante verdsettelsesmetoder.Seminaret ser nærmere på verdsettelse og hvorfor dette er relevant også tidlig i virksomhetsutviklingen. Vi vil gjennomgå hvordan man kan tilnærme seg verdsettelse av tidligfaseselskaper og hvordan man identifiserer de sentrale verdidriverne i det enkelte selskap og bransje. Videre vil vi drøfte hvordan et tidligfaseselskap kan arbeide målrettet for å utvikle verdien av virksomheten og å synliggjøre denne for investorer, långivere og andre interessenter.


På seminaret møter du Simen Weiby og Magnus Bugge fra Selmers forretningsområde for Finansiell analyse og transaksjonsstøtte. Simen er senior manager og har bred erfaring fra virksomhetsoverdragelser og arbeider primært med transaksjonsrådgivning (due diligence) og verdivurderinger. Magnus er seniorrådgiver og har erfaringer fra blant annet finansiell modellering, finansielle restruktureringer, investeringsanalyser, risikovurderinger, markedsanalyser og strategiprosesser.


Selmer vil også etter seminaret være tilgjengelige for korte, personlige møter med deltakere som ønsker å snakke i mer private rom. Ønsket om en personlig samtale hukes av i registreringen. NB, det kun et begrenset antall møter som kan gjennomføres, så vær rask med påmeldingen.

* OPPDATERT * Antall samtaler til seminaret er nå fylt opp, og valget er dermed tatt vekk i registreringen.


Påmeldingsfrist den 10. November.


Have questions about Hva er selskapet ditt verdt?? Contact Oslotech & Selmer
Attendee List Sort by: Date | First Name | Last Name
Show More

When & Where


Forskningsparken
gaustadalleen 21
0349 Oslo
Norway

Saturday, January 31, 2015 from 9:00 AM to 11:00 AM (CET)


  Add to my calendar

Organizer

Oslotech & Selmer

Oslotech er driftsselskapet til Forskningsparken i Oslo. De arrangerer også ulike kurs og seminarer innen entreprenørskap og driver tech-inkubatoren StartupLab.

Selmer er et Norsk advokatfirma etablert i 1985. De har 180 ansatte og besitter spisskompetanse innen alle de sentrale forretningsjuridiske disiplinene. De har også en egen gruppe med revisorer og økonomer, som er unikt i norsk advokatbransje.

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.