Sales Ended

Hur vill du att ditt och din partners liv ska vara efter er aktiva yrkeskar...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Stockholm

Stockholm

Sweden

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Funderar du/ni på hur livet ska bli efter den aktiva yrkeskarriären?

Hinner inte du och din partner fundera på det i vardagen? Eller vet ni inte riktigt hur ni ska gå tillväga för att ta reda på hur ni vill ha ert liv under den 3:e livsåldern? Vad kommer att vara viktigt, mindre viktigt och vad ska prioriteras?

Vi kommer genomföra den andra omgången av Levnadskonst 3.0 under hösten 2017. Under trevliga former i en stimulerande miljö får ni som följer med möjlighet att diskutera, utbyta erfarenheter och planera livet efter den yrkesverksamma karriären, det vill säga påbörja jobbet med att ta fram din/er version av Levnadskonst 3.0 (pdf) för par. Se även vår hemsida på www.mindfizz.se

Vi har förstås inte svaren när det gäller hur just er version av Levnadskonst 3.0 kommer att se ut men vi ser till att det finns forum, struktur, metoder, arbetsmaterial och aktiviteter för att alla ska kunna påbörja detta arbete. Vi är också säkra på att ni som hänger med på denna ”resa” har mycket kunskaper och erfarenheter som ni kan dela med er av till övriga. För att få ut mesta möjliga bör du göra denna resa tillsammans med din partner

PRAKTISK INFORMATION
I priset 8 000 SEK per person (exkl. moms) ingår 3 kursdagar i Levnadskonst 3.0 med kursledning, kursmaterial och arbetsmaterial samt boende 4 nätter i dubbelrum på trevliga familjehotellet Meduza i utkanten av Budva, Montenegro. I priset ingår också helpension med 3 rätters middagar med vin på lokala restauranger samt, som avslutning, en halvdagsutflykt med guide i Montenegro.

Ankomst senast lördag eftermiddag den 23 september med avslut efter frukost den 27 september. Flyg till Podgorica med Austrian eller Air Serbia, alternativt till Dubrovnik med SAS eller Norwegian, som bokas och betalas separat av var och en. Det finns möjlighet att tillbringa fler dagar i Montenegro för att upptäcka andra delar av landet. För att få tips på aktiviteter såsom jakt, fiske, vandringar, segling, forsränning med mera kontakta Sladjana Soljaga, info@budva.nu, telefon 076-291 91 88. Sladjana äger hotell Meduza och är vår värd på plats. Hon bor i Täby under vinterhalvåret, och äger även Hotell Stella i Uppsala.

Först till kvarn gäller. Vi räknar med att ha plats för ca 7 par. Maila margareta@neld.se om ni vill följa med. Anmälningsavgiften är 2 000 SEK per person som ni betalar så fort ni fått besked om att ni fått plats. Resterande belopp betalas senast den 11/8 2017*.

Vill du veta mera kan du komma på våra informationsträffar den 17 mars eller den 5 maj, båda kl. 08.00-09.30 på Löfbergs Lilas Cafe, Kungsgatan 3 i Stockholm. Anmälan görs via Eventbrite eller till margareta@neld.se.

Vi som tagit initiativ till dessa dagar är:
Margareta Neld som är organisationskonsult, executive coach och styrelseproffs, moblnr 0708-402921
Helena Hammar som är HR-, organisations- och verksamhetskonsult, mobilnr 0739-602230

* Avbokningsregler
6 veckor före kursstart – 100 % återbetalas (utom anmälningsavgiften)
4 veckor före kursstart – 50 % återbetalas (utom anmälningsavgiften)
Avbokning senare än 4 veckor medger ingen återbetalning
Share with friends

Date and Time

Location

Stockholm

Stockholm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved