Gratis

Hur redovisar, värderar och hanterar vi våra klimatrisker?

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

Sveavägen 20

Hallvarsson & Halvarsson

111 57 Norrmalm

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Klimatutmaningen har blivit alltmer påtaglig och tiden som vi har på oss att undvika långtgående - för att inte säga katastrofala - negativa konsekvenser på såväl människor, samhällen, ekonomier och miljö blir allt mer knapp. På bolagsnivå innebär klimatutmaningen i många fall fundamentala affärsrisker samtidigt som dess lösning öppnar upp för nya affärsmöjligheter.

En förutsättning för att vi ska lyckas med omställningen är att både finansiella aktörer och bolag redovisar, värderar och hanterar sina klimatrisker och möjligheter. Swesif, NMC och WWF välkomnar sina medlemmar och partners till ett seminarium där vi kommer att diskutera var finansiella aktörer och bolag befinner sig idag i detta avseende – inte minst i relation till Task Force on Climate-Related Financial Disclosures (TCFD) rekommendationer som publicerades för 18 månader sedan – samt hur vägen framåt ser ut.

Mer info om programmet kommer inom kort.

Övrig information

Sista anmälningsdag: 19 februari

Deltagare: Seminariet är endast öppet för Swesifs och NMCs medlemmar samt WWF:s partners.

Anmälan: ´NMC:s medlemmar samt WWF:s partners anmäler sig via denna kanal. Swesifs medlemmar anmäler sig via Swesifs kanal för anmälan till Swesifs seminarier.

Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt för Swesifs och NMC:s medlemmar samt WWF:s partners.

Avbokning: Vid förhinder ber vi dig att meddela oss så snart som möjligt så att vi kan ge din plats åt någon annan samt anpassa vår beställning av förtäring och dryck.

Webbsändning: Länken till webbsändningen skickas ut två vardagar innan seminariet.

Kontakt: Har du frågor om seminariet är du välkommen att mejla till info@nmc.a.se, eller ringa 010-505 14 45.


NMC Arkiv

Efter eventet kommer vi att lägga upp allt material, talarpresentationer, relevanta länkar och eventuell webbinspelning i NMC Arkiv. Där hittar du även material från tidigare event och seminarier. Observera att NMC Arkiv endast är tillgängligt för medlemmar och att du därför måste logga in för att komma åt materialet.

Dela det här eventet med dina vänner

Tid och plats

Plats

Sveavägen 20

Hallvarsson & Halvarsson

111 57 Norrmalm

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved