Gratis

Hur identifierar och utvecklar ni er talang?

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Helio GT30

30 Grev Turegatan

114 38 Östermalm

Sweden

Se karta

Event description
Hur identifierar och utvecklar ni er talang? Ett seminarium med Kajsa Asplund, doktor i talent management vid Handelshögskolan i Stockholm.

Eventdetaljer

OM SEMINARIET

Alva Labs egen Kajsa Asplund kommer under ett frukostseminarium djupdyka i ämnet talang och potential. Hur kan vi definiera talang och hur bör den tillvaratas? Hur kan bolag, på ett effektivt, objektiv och datadrivet sätt, identifiera vilka anställda som har rätt förutsättningar för att spela nyckelroller inom bolagets framtid?

I en allt mer snabbrörlig yrkesvärld blir en av de största utmaningarna för bolag att anpassa sig till all förändring. En av de absolut viktigaste faktorerna för att lyckas med detta är att använda sitt humankapital på ett strategiskt sätt. Med rätt personer på rätt plats, är bolag mer rustade för att möta både dagens och framtidens utmaningar. Det gäller att kunna identifiera, lyfta fram och utveckla individer med potential för att klara av det utmanande uppdrag som många bolag står inför idag.

Vilka oslipade diamanter finns i din verksamhet?

Fredagen den 24:e maj kl 07:30-09:00 bjuder Alva Labs in till ett frukostseminarium riktat huvudsakligen till HR och ledning. Frukost serveras mellan 07:30 och 08:00, därefter börjar föreläsning med tillhörande diskussioner och nätverksmöjligheter mellan deltagarna.

MER OM KAJSA ASPLUND

Kajsa Asplund är Doktor i Talent Management på handelshögskolan, legitimerad psykolog, samt Lead People Science på Alva Labs. Kajsa är just nu aktuell med boken Talang för människor - Psykologin bakom framgångsrik talent management.

VILLKOR

Deltagande och frukost är kostnadsfritt. Observera att 500 SEK kommer att debiteras om ni tackar ja men inte kommer. Avbokning ser senast 48 h innan start. Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller.

Varmt välkomna!

AGENDA

7:30 Frukost öppnar

8:00 Seminariet startar

9:00 Seminariet avslutas

OM ALVA LABS

Alva Labs hjälper dig stärka dina HR-processer inom rekrytering, teamutveckling och performance management. Använd Alva för att vetenskapligt utvärdera kandidaters kompetenser, team fit, personlighet och logisk förmåga, samt förstå vem som passar bäst hos er.

www.alvalabs.io

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Helio GT30

30 Grev Turegatan

114 38 Östermalm

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved