Gratis

Hur digitaliseringen påverkar ditt företags affärer

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

IHM Business School AB - Stockholm

Warfvinges väg 39

104 25 Stockholm

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Hur skapar du som KAM-säljare en långsiktig strategi som ger värde åt ditt företag och dina kunder? Hur utvecklar du framtida KAM-samarbeten i en digitaliserad värld? Kom på ett smakprov av utbildningen IHM Key Account Management och få tips på hur ditt företag ska ta KAM vidare i digitaliseringen.

Digitaliseringen påverkar oss i hög grad när vi ska utveckla nya och befintliga affärer. Inom B2B syns en stor förändring i inköpsprocesser och beteenden hos kunden. För att få affärer att växa är det många företag som utvecklar nyckelkundprocesser och medarbetare för att arbeta utifrån ett KAM-perspektiv. Att förstå kundens behov och marknadens konjunktur är nycklar till hur vi som bolag agerar för att inte tappa intäkter och resultat.

Välkommen på prova-på av utbildningen IHM Key Account Management. Du får en inblick i hur du kan utveckla din förmåga att på ett planerat och professionellt sätt etablera och utveckla affärssamarbeten. Roberto Picornell, som har arbetat med KAM-affären i stora företag och är en av lärarna på utbildningen IHM Key Account Management, kommer denna morgon att dela med sig av kunskaper och insikter kring digitaliseringens möjligheter.

Vid frågor vänligen kontakta Juan Garay, 08- 657 00 26.


Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

IHM Business School AB - Stockholm

Warfvinges väg 39

104 25 Stockholm

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved