Free

HUOMINEN JO TÄNÄÄN- leffa ja keskustelu koulusta ja ilmastokriisistä

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Kino Regina

Keskustakirjasto Oodi

00100 Helsinki

Finland

View Map

Event description
Elokuvanäytös Tomorrow-kohti parempaa huomista ja keskustelutilaisuus yläkoulusta, ilmastotoivosta ja näiden yhdistelmästä.

About this Event

"Huominen jo tänään" on noin sadan yläkouluikäisen kutsu aikuisille; lähde kanssamme leffaan ja keskustelemaan ilmastokriisistä koulussa. Tule unelmoimaan paremmasta ja kehittelemään konkreettisia, toteuttamiskelpoisia ideoita. Täällä ei vain kuunnella kun tietäjät tietää lavalla. Täällä jokainen saa äänensä kuuluviin.

Katsomme yhdessä ihanan , optimistisen ja toivoa herättävän elokuvan Tomorrow-kohti parempaa huomista, jonka jälkeen keskustelemme kaikki yhdessä koulun roolista ilmastokriisin keskellä.

Tapahtuman järjestäjinä puuhaa paitsi LUOMUS ja Ruusuvuoren koulun oma "Korso Valittaa"- ryhmittymä myös huippunimet ympäristökasvattajien kentältä. Mukana tekemässä on esimerkiksi WWF, Helsinki Think Company, Sykli, UniCafe, KAVI ja Koulukino.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

TAPAHTUMA ON MAKSUTON, MUTTA VAATII ENNAKKOILMOITTAUTUMISEN tämän sivuston kautta.

AIKUINEN: Ota haaste vastaan ja ilmoittaudu mukaan! Mitään ei tarvitse tietää tai osata etukäteen, pelkkä kiinnostus aihetta kohtaan ja kyky keskustella eri-ikäisten ihmisten kanssa riittää. Saatat samalla nähdä vilaukselta minkälaista meno on peruskoulussa tänään.

KASI-YSILUOKKALAINEN: nykäise opettajaa hihasta ja kerro, että haluat mukaan.

OPETTAJA, KASVATTAJA: haluatko tuoda ryhmän nuoria mukanasi? Lue tarkemmat ohjeet kotisivuilta ja OTA PIAN YHTEYTTÄ sanni.virtanen@eduvantaa.fi ÄLÄ VARAA PAIKKOJA TÄMÄN SIVUSTON KAUTTA, kiitos

Share with friends

Date and Time

Location

Kino Regina

Keskustakirjasto Oodi

00100 Helsinki

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved