Sales Ended

Human Library Albania

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Innovation Hub Tirana

Rruga papa Gjon pali 2 Tirane Albania

1001 Tirane

Albania

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Për herë të parë në Shqipëri.
Human Library është konceptuar të ndërtojë një kornizë pozitive bisedimi gjatë të cilës sfidohen stereotipe dhe paragjykime nëpërmjet dialogut midis "librit-person" dhe lexuesit.
Human Library është një vend ku njerëz të vërtetë që paragjykohen në shoqëri “jepen me qira” lexuesve për një bisedë mbi stereotipin në fjalë.
Human Library (http://humanlibrary.org/), i ka fillesat në Kopenhagen në vitin 2000 dhe ka udhëtuar në mbi 70 vende, duke ndihmuar botën të kuptojë që nuk duhet gjykuar një “libër nga kopertina”.
Mos mungoni!

Share with friends

Date and Time

Location

Innovation Hub Tirana

Rruga papa Gjon pali 2 Tirane Albania

1001 Tirane

Albania

View Map

Save This Event

Event Saved