€248.27

Human Leadership Training

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

World Trade Center Rotterdam

37 Beursplein

3011 AA Rotterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Mensen die ander mensen mogen en moeten leiden beschouwen werknemers niet langer als onuitputtelijke bronnen van efficiënte inzet (tot ze opgebrand zijn), maar als groeiende mensen in steeds veranderende contexten. Van 'human doings' naar 'human beings'.

Goede leiders geven mensen de kans om te zijn wie ze zijn, te worden wie ze willen worden, samen te werken met anderen en hen te verbinden met de missie van het werk in zijn geheel. Ze geven hen de kans om zichzelf als mens te realiseren en om van hun dromen doelen te maken.

Het is dus allesbehalve naïef om in te zetten op gelukkige medewerkers, in gelukkige werkomgevingen dankzij gelukkige samenwerkers. Dat toont wetenschappelijk onderzoek aan. Gelukkige medewerkers zijn loyaler, productiever en innovatiever. Ze zijn minder snel ziek en maken minder fouten. Hun klanten en collega's zijn tevredener en hebben minder klachten.

Daardoor kan een organisatie met meer ideeën, minder conflicten, meer welbevinden, minder ziekteverzuim sterker opereren in een competitieve markt. In een ouder wordende bevolking en een groeiende economie wat zal leiden tot personeelstekorten op meerdere gebieden hoort HUMAN LEADERSCHIP een belangrijke focus te zijn voor ieder organisatie.lees verder: www.colourful-business.nl

Share with friends

Date and Time

Location

World Trade Center Rotterdam

37 Beursplein

3011 AA Rotterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved