Free

HR.com - Fremtidens Digitale Arbejdsplads

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Rambøll Head Office

53 Hannemanns Allé

2300 København

Denmark

View Map

Event description
En konference om, hvad der sker, når ledelse og HR går online. Og hvad der er afgørende for kvaliteten af det digitale arbejdsliv.

About this Event

Forandringer kan vi ikke forberede os på. Men kan vi blive bedre til at håndtere dem, når de kommer? Og hvad kan den digitale arbejdsplads tilbyde os? Vi kigger ind i en virkelighed, hvor vi kommer til at arbejde mere og mere digitalt. Det stiller nye krav til ledelsen, den enkelte medarbejder og ikke mindst HR-afdelingerne, der skal sikre, at virksomhedernes vigtigste resurse, medarbejderne, ikke bare lykkes men trives med de nye rammer og får mest muligt ud af de muligheder, som digitale værktøjer tilbyder.

På denne konference sætter vi fokus på centrale temaer for, hvad der sker, når ledelse og HR går online, og hvad der er afgørende for kvaliteten af det digitale arbejdsliv.

PROGRAM

08.30-09.00: Registrering og let morgenmad

09.00-09.05: Velkommen ved Lena Kjær, HR Director i Rambøll og Carolina Benjaminsen, adm. direktør i ØICC

09.05-09.45: Den forandringsparate organisation. Forandringer er uundgåelige. Hvordan skaber vi en organisation der er klar til det uforudsigelige? Og er medarbejdernes modstand mod forandring en myte? Christian Ørsted, forfatter til Livsfarlig Ledelse og Fatale Forandringer

09.45-10.00: Netværkspause

10.00-10.45: Drop distanceledelse – det handler om virtuelt nærvær. Ledelse sætter tonen og rammerne på arbejdspladsen. Hvad gør vi for at skabe gode rammer for arbejdslivet – også når det rykker ind i det virtuelle rum? Lise Dahl Arvedsen, Ph.D. scholar og partner i Augmenti

10.45-11.15: TBA

11.15-12.00: Valgfri arbejdstid, arbejdssted og brug af omsorgsdage, kan man det? Om arbejdet med den grænseløse og digitale arbejdsplads i praksis, og om psykologien bag det hele. Hjerteforeningen fortæller i samarbejde med deres eksterne erhvervspsykolog om erfaringerne før, under og efter det skelsættende forsøg med at sætte arbejdspladsen fri.

Hjerteforeningen v. Direktør Anne Kaltoft og HR udviklingskonsulent Stine McBean Larsen

Louise Dinesen, Chefpsykolog og autoriseret arbejdsmiljørådgiver, Hartmanns A/S

12.00-12.05: Tak for i dag

12.05-13.00: Netværk og frokost

Konferencen henvender sig til alle, der er interesseret i forandringsledelse, online ledelse og udfordringer/muligheder ved det digitale arbejdsliv, og er relevant for såvel ledere/HR-chefer som medarbejdere. Konferencen er lavet i samarbejde mellem Rambøll og innovationspartnerskabet Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC).

Share with friends

Date and Time

Location

Rambøll Head Office

53 Hannemanns Allé

2300 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved