Free

How to use gamification to boost your project

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Event description

Description

Серията от уебинари, в които самите Changemakers предадат своята експертиза и умения напред, продължава.

Вторият ни гост и един от най-активните членове на клуба, Ангел Георгиев, ще разкаже как игровизацията намира приложение в бизнес проекти през реалния пример на ChangeMakers платформата.

Ангел Георгиев има над 12 години опит като лектор, технически трейнър и продуктов презентатор за големи технологични компании. Водил е продуктови обучения в Европа, САЩ и Азия. Отговарял е за портфолиото и продуктовото позициониране в Sony Ericsson, Samsung и Sony. В последните 5 години се занимава с подобряване на технологичното и ИТ образование в България. Той е ръководил екип от над 20 трейнъра, който са в основата на разрастването на СофтУни 2015-2017 година. В момента изгражда вътрешната обучителна програма и развитието на персонала в Мусала Софт. Ангел е координатор на работната група за създаване на учебните материали по професия Приложен Програмист към МОН и е в ролята си на мониторинг Технологии към Визия за София, един от основателите на Образование без раници.

В рамките на уебинара Ангел ще представи концепцията за игровизация на процеси, начините за оценка на настоящото състояние на един проект и възможностите за подобрение на процесите от гледна точка на игровизацията. За тази цел ще се използва рамката Octalysis: https://www.yukaichou.com/octalysis-tool/

Местата са ограничени. Запазете си място през Еventbrite, за да ви изпратим линк за достъп до самия уебинар.

Share with friends

Date and Time

Location

Save This Event

Event Saved