Sold Out

Holacracy safari

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Viisi Labs

Surinameplein 124

1058 GV Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Event description

Description

Wat is holacracy?

Holacracy (holacratie in het Nederlands) is een besturingsmodel voor organisaties en is radicaal anders dan het erkende top-down managementmodel. Het verdeelt autoriteit over alle medewerkers (partners genaamd) in de organisatie.

Het uitgangspunt daarbij is dat een organisatie door de dynamische en transparante structuur in staat is voortdurend bij te sturen.

Organisatiestructuur

Deze structuur zit als volgt in elkaar: holacratische organisaties werken met een organische, platte structuur van ‘cirkels’ (teams). Hierin vervult iedereen zijn eigen unieke ‘rollen’ met duidelijke gedefinieerde verantwoordelijkheden. Iedere medewerker is ‘manager’ van zijn eigen rollen en is als ‘ondernemer’ volledig verantwoordelijkheid voor het functioneren hiervan.

Viisi & de holacracy safari

Viisi Labs werkt bijna 3 jaar met Holacracy en we delen graag onze kennis en ervaringen. Je kunt elke donderdag- en maandagochtend een tactical meeting bijwonen van de cirkel Growth binnen onze organisatie.

Je krijgt daarbij te zien en te horen hoe wij vergaderen volgens de holacratische principes. Na afloop is er ook tijd om vragen te stellen aan onze medewerkers.

Waar onze cirkel Growth zich mee bezig houdt, kun je hier bekijken.

Zorg dat je op tijd bij ons aanwezig bent, zo’n 5 minuten voorafgaand aan de meeting. Wat een tactical meeting inhoudt kun je hier lezen.

Share with friends

Date and Time

Location

Viisi Labs

Surinameplein 124

1058 GV Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Save This Event

Event Saved