Free

Hoe maak je een team toekomst bestendig (future fit)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Curaçaohuis (Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao)

Prinsegracht 63-65

2512 EX Den Haag

Netherlands

View Map

Event description

Description

Continue verandering en het binden van de juiste mensen zijn voor veel organisaties de uitdagingen van dit moment. Strategische doelen raken gedurende het jaar uit zicht. Van de organisatie verbeterinitiatieven mislukt 75%. Wil je weten hoe het anders kan? Hoe de strategie levend gehouden kan worden? Hoe wij denken dat jij jouw organisatie of team toekomstbestendig kan maken?

Bezoek onze workshop “hoe maak je je team FutureFit” en aan het eind van deze middag weet je het volgende:

  • Dat er 4 niveaus van motivatie zijn en hoe je die kunt inzetten.

  • Hoe je met de 4 bouwstenen van de FutureFit-methode een veranderplan maakt die mensen echt motiveert

  • Hoe de valkuilen in je eigen organisatie kunt vinden plus de reden waarom mensen nu niet in beweging komen.

  • Hoe je de persoonlijke ambitie en talenten van medewerkers direct kunt koppelen aan de organisatiestrategie.


Hoe ziet de workshop eruit?
Onze belofte: Na deze sessie heb je concrete inzichten hoe je een organisatie-ontwikkelplan kunt maken, die mensen echt raakt en motiveert. Het model bestaat uit vier stappen. Per stap krijg je opdrachten zodat je persoonlijk het effect van de FutureFit-methode ervaart.

Opzet
We zijn heel blij en trots dat het Curaçaohuis haar deuren opent voor deze sessie. In de workshop geeft Steven de Lira op inspirerende manier inzicht in de door hem ontwikkelde FutureFit-methode.

Hierna ga je zelf actief aan de slag. Gerard van den Berg, vooruitstrevend manager van Rabobank, zal hierbij een actieve rol spelen. Vanuit zijn ervaring om te investeren in zijn mensen, deelt hij zijn ervaring hoe hij zijn team FutureFit maakt. Onder de voordurende spanning om productie op piek te houden weet hij ook de ruimte te vinden om samen met zijn team verbetering door te voeren. Hij doorbreekt hiermee traditionele grenzen ten opzichte van collega managers, en maakt tijd vrij om zijn mensen te coachen en te begeleiden. Hij haalt hiermee mooie resultaten. Hij laat ons graag zien dat investering in mensen loont!

Voor wie is deze workshop?
Directeuren, managers, teamleiders, HRM-ers en alle anderen die geïnteresseerd zijn in hoe je een team of organisatie in beweging krijgt.

#leiderschap #teammotivatie #betrokkenheid #persoonlijkeontwikkeling #FutureFit #HRM #HR #strategie #talentontwikkeling #talent #ambitieShare with friends

Date and Time

Location

Curaçaohuis (Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao)

Prinsegracht 63-65

2512 EX Den Haag

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved