€41.77

Hoe hou ik mijn therapeutenpraktijk levensbestendig?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Radixize workshops

Dynahouse

3439ND Nieuwegein

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 30 days before event

Event description

Description

Voor therapeutenpraktijken met meerdere therapeuten is levensbestendigheid steeds belangrijker. Wat kun je doen? Hoe kan jouw praktijk naar de toekomst gezond blijven?

Heb je een single therapeut is de vraag net zo relevant. Immers de zorg innoveert door en jouw praktijk zal daarom mee moeten gaan voor stabiliteit, nu en naar de toekomst.

Tijdens deze workshop gaan we in op de verschillende facetten van levensbestendigheid. We kijken naar wat je nu kunt doen en waar je rekening mee dient te houden. Structuur en borging van het proces en de geboden dienstverlening inclusief uitstekende zorg.

Jonathan Oudshoorn is een innovatieve bedrijfsadviseur en helpt therapeuten praktijken naar een goed financieel fundament. Karin van den Berg van Radixize geeft therapeuten een inkijk in de mogelijkheden vanuit de praktijk en marketing kansen. Zij helpt met jouw unieke toegevoegde waarde in je eigen regio.

Doelgroepen zijn therapeuten die vallan onder de aanvullende zorg. Zowel single therapeuten als samenwerkende therapeuten en praktijken met meerdere zorgdisciplines.

Meld je aan voor het event, inclusief drankje en hapje

Share with friends

Date and Time

Location

Radixize workshops

Dynahouse

3439ND Nieuwegein

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 30 days before event

Save This Event

Event Saved