€25

Hoe Communiceren als spreken niet meer gaat.

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Handelslei 174

174 Handelslei

2980 Zoersel

Belgium

View Map

Event description
Dit is een info avond waar je heel veel informatie en nuttige tips krijgt over communiceren met je partner als het moeilijk gaat.

About this Event

Communiceren als spreken niet meer gaat.

Wanneer een conflict escaleert is het meestal zo dat in eerste instantie het communiceren met elkaar heel erg moeilijk wordt. Het gaat vaak letterlijk van kwaad naar erger.

Omdat nu net communicatie zo essentieel is voor het oplossen van het conflict, is er over dit thema bijzonder veel onderzoek gedaan.

In deze info sessie leg ik je de fundamenten uit van hoe het wél kan, wat er precies gebeurt en waarom het zo moeilijk gaat als we ver van elkaar verwijderd zijn.

Ik denk dat we ons allemaal dingen kunnen herinneren die tegen ons gezegd zijn in een boze bui en die nog steeds pijn doen. Hetzelfde voor uitspraken die we zelf gedaan hebben en waar we ons nog steeds over schamen of schuldig over voelen.

Boze communicatie kan vernietigend zijn.

VOOR WIE?

Voor iedereen die in een relatie leeft waar praten niet meer gaat. Dit kan ook een ouder/kind relatie zijn of eender welke relatie die is vast gelopen. De workshop is ook interessant voor mensen die dit willen voorkomen of die hun communicatie willen verbeteren.

Inkom 25 euro, koppels 40 euro

Vragen kan je stellen via mail: message@giuliamay.com

Share with friends

Date and Time

Location

Handelslei 174

174 Handelslei

2980 Zoersel

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved