Sold Out

HIPAVILON Klub 3D - Printelj valóságot!

Event Information

Share this event

Date and Time

Event description

Description

Elromlott otthon a csaptelep? Kedvenc madarának műlábra van szüksége? Eltörött a kocsi hűtőrácsa? Elfelejtett kis Eiffel-tornyot hozni ajándékba a nagyinak Párizsból?

Bonyolultnak tűnő helyzet, amire a megoldás: a 3D

A HIPAVILON Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség következő klubeseményén a 3D nyomtatás kerül terítékre. Azt vizsgáljuk, vajon 2016-ban mire képes a 3D nyomtatás, s milyen új dimenziókat feszeget a szellemi tulajdon kezelése szempontjából.

Segítségünkre lesz ennek áttekintésében Falk György, a téma magyarországi úttörője, a VARINEX Informatikai Zrt. 3D nyomtatás üzletág igazgatója, egyben a cég stratégiai igazgatója.

A program során az érdeklődőknek alkalmuk lesz részt venni egy gyárlátogatáson, ahol megismerhetik az iparág jelenét, a különböző nyomtatási technológiákat, továbbá sokak számára elképzelhetetlennek tűnő nyomtatott termékeket láthatnak a digitális gyárban.

A tavaly nyáron útjára indított a HIPAVILON Klub rendezvénysorozat egy olyan fórum, ahol kötöttségek nélkül lehet beszélgetni innovációról, piaci érvényesülésről és a szellemi tulajdon kezeléséről.

Találkozzunk és mixeljünk együtt 3D-ben

2016. június 28-án, kedden 15.30 órakor

a VARINEX Zrt. 3D nyomtatás üzletág bemutatótermében

(1106 Budapest, Fehér út 10., 36-os épület).

A program ingyenes.


Megközelíthetőség

Az Örs vezér terétől gyalogosan 600 méter vagy a 3, 62, 62A villamossal egy megállót utazva, a megállótól 150 méter a Fehér úti Ipari park bejárata. A bejáraton túl rögtön balra fordulva található a VARINEX Zrt. 3D nyomtatás üzletág bemutatóterme.

A parkolási lehetőség a helyszínen korlátozott, ezért az Örs vezér terétől javasoljuk a gyalogos vagy tömegközlekedéssel történő megközelítést.

Date and Time

Save This Event

Event Saved