Free

Henkilöbrändäys ja työnhaku sosiaalisessa mediassa

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

MPS Helsingin toimisto

Paciuksenkatu 27, 5. krs

00270 Helsinki

Finland

View Map

Event description

Description

Tapahtuma on vain Tiistai-klubin jäsenille. Lue lisää www.tiistaiklubi.fi ja hae jäseneksi!

Haluatko käyttää LinkedIn-profiiliasi aktiivisemmin ja varmemmin, sekä tehostaa omaa henkilöbrändiäsi sosiaalisen median kanavissa? Mikäli vastasit kyllä, ilmoittaudu mukaan Tiistai-klubin jäsenille tarkoitettuun workshoppiin, jossa MPS:n Business Development Manager, Senior Consultant Johanna Leskinen kertoo meille miten pystyt rakentamaan ja kehittämään omaa henkilöbrändiäsi sosiaalisen median kanavissa, miksi se kannattaa, ja miten pystyisit hyödyntämään somea parhaiten työnhaussa. Tilaisuus on jäsenien toive-uusinta viime syksyltä.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta sekä tapaamaan muita!

Johanna Leskinen vastaa MPS:llä mm. rekrytoinneista sekä sosiaalisen median hyödyntämisestä. Johannalla on pitkä ja laaja-alainen kokemus rekrytoinneista aina uusien kykyjen etsinnästä ylimmän johdon rekrytointeihin asti. Lisäksi Johanna toimii HR-asiantuntijana, ja hänen asiantuntemukseen kuuluu henkilöbrändäyksen lisäksi mm. ulkoistus, muutosjohtaminen ja organisaation kehitysprojektit. Lisätiedot Johannasta: https://www.linkedin.com/in/johannaleskinen/

MPS-Yhtiöt on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Yli 40 vuoden kokemuksella yritys tietää, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle.

Share with friends

Date and Time

Location

MPS Helsingin toimisto

Paciuksenkatu 27, 5. krs

00270 Helsinki

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved