Hello Hypernova 2019

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Zebrastraat

Zebrastraat 32

9000 Gent

Belgium

View Map

Event description
Hello Hypernova 2019

About this Event

Op donderdag 26 september viert Hypernova haar eerste verjaardag en dat laten we niet zomaar passeren. Samen met klanten, partners, vrienden & familie staan we stil bij de progressie die we maakten.

We kijken er naar uit om onze resultaten, learnings en ambities voor 2020 met jou te delen. Daarnaast voorzien we ook 2 inspirerende groeiverhalen om samen uit te leren. Ontdek de volledige line-up & practicals hieronder.

We hopen je te mogen ontvangen voor een leuke en inspirerende avond.

Klink jij met ons mee?

Practicals

Datum: donderdag 26 september

Locatie: Zebrastraat (New Zebra, hoofdingang)

Adres: Zebrastraat 32, Gent

Ontvangst vanaf 19u30

20u00 - Intro & Presentatie Thomas Joos (Hypernova)

20u40 - Groeiverhaal 1: Wim Van Buynder (Next Apps)

21u00 - Groeiverhaal 2: Tim Roggeman, De Bijloke

21u30 - Drinks

Line Up

Thomas Joos, CEO Hypernova

Een bedrijf opstarten is op zijn zachts gezegd een dolle rit. In deze sessie neemt Thomas je mee doorheen het eerste jaar Hypernova. Laat je onderdompelen in de uitdagingen en progressie achter de schermen.

Thomas komt ook voor het eerst naar buiten met een trendrapport rond performance management. Hij zal de belangrijkste conclusies en inzichten delen na gesprekken met 100+ ondernemers over hun groeipijnen en hoe je die kan overwinnen.

Wim Van Buynder, CEO Next Apps

Next Apps vierde dit jaar haar 5de verjaardag en dat deden ze in stijl. Hun intern ontwikkelde mobiele game Toddler Zoo werd door Apple geïnstalleerd op elke demo-iPhone in Apple winkels wereldwijd. In zijn sessie vertelt Wim waarom ze niet enkel apps maken voor klanten, maar ook tijd vrijmaken voor research & ontwikkeling.

Tim Roggeman, Operationeel Manager De Bijloke

Als operationeel manager bij Muziekcentrum De Bijloke zette Tim zijn tanden in een reorganisatie en digitalisering van enkele werkprocessen. Een uitdagende vernieuwing voor een team dat 400 activiteiten organiseerde vanuit 40 spreadsheets. In deze sessie vertelt Tim hoe ze hun interne werking stapsgewijs verbeterden en digitaliseerden. Hetzelfde aantal mensen kan nu een groter aantal activiteiten aan met minder stress en meer tevredenheid.

Date and Time

Location

Zebrastraat

Zebrastraat 32

9000 Gent

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved