Free

Heldagsutbildning: Digitalisering och Industri 4.0

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Findwise

19 Ullevigatan

411 40 Göteborg

Sweden

View Map

Event description

Description

Heldagsutbildning i Digitalisering och Industri 4.0
- hos Findwise Göteborg.

Utbildningen utförs av en ny tysk partner och Purchasing.se Pga att det är första tillfället så bjuder vi på 10 platser, därefter betalas ord.pris 5995kr för denna heldagsutbildning.

Vi får besök av The German Innovation Center for Industry 4.0 som skapat ett utbildningsprogram som kommer att öka kunskapen och kompetensen kring förändringarna som krävs för att förstå och implementera Industri 4.0-konceptet. Utbildningen ges på engelska.

Fördelar med utbildningsdagen

Du kommer att lära dig specifika angreppssätt för Industri 4.0-problem inom ditt företag och samtidigt få en systematisk förståelse för digitalisering av industrin. Vi ger dig också erfarenheter från redan implementerade och genomförda Industri 4.0-projekt som underlättar förståelsen för konceptet.

Vad är industri 4.0?

Med Industri 4.0 menas den fulla digitaliseringen av industrin och beskriver omvandlingen till flexibla och anpassningsbara produktionsnätverk. Målet är det intelligenta företaget som kännetecknas av förändringsförmåga, resurseffektivitet och ett utvecklat samarbete mellan maskiner och människor. Denna digitalisering kommer att förändra hela vår arbetsmiljö och funktionen hos människorna i en organisation. Som resultat skapas nya möjligheter till ökad effektivitet och minskade kostnader samt nya produkter och tjänster baserade på innovativa affärsmodeller.

"Kraven från Industri 4.0 kommer att förändra leverantörs-marknaden fullständigt - antingen anpassar du dig, eller förlorar affärer"

Kostnadsfria biljetter ej längre tillgängliga. Väntelista finns om någon lämnar återbud.
Biljetter till ordinarie pris fortfarande tillgängliga.

Hör av er om mer utförligt materiel önskas inför utbildningen - skickas annars efter anmälan.


Share with friends

Date and Time

Location

Findwise

19 Ullevigatan

411 40 Göteborg

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved