Free

Healy: uniek alternatief voor gezondheid, welzijn en vitaliteit.

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Geestersingel 67

67 Geestersingel

1815 BB Alkmaar

Netherlands

View Map

Event description
Ben jij op zoek naar een oplossing die zowel je gezondheid als je welzijn en vitaliteit ondersteunt, kom dan op 11 december naar Alkmaar

About this Event

Veel mensen hebben te maken met chronische pijn, zijn depressief, hebben te maken met angsten of slapeloosheid. Anderen zijn gestresst, hebben moeite met concentreren of hebben lichamelijke klachten. Ze gebruiken medicijnen, gaan naar therapeuten of hebben zich simpelweg neergelegd bij het feit dat hun leven niet (meer) verbetert.

Voor al die mensen en anderen die geinteresseerd zijn in gezond leven, organiseren we deze avond waarop we Healy presenteren. Healy is een nieuw medisch apparaat dat nu ook in Nederland te koop is. Healy is een apparaat voor frequentie therapie (of bioresonantie). Het zorgt ervoor dat je lichaam en geest op celniveau die energie krijgt die het nodig heeft om zo gezond mogelijk te zijn en te blijven.

De technologie achter Healy wordt gebruikt door meer dan 2000 doktoren, therapeuten en behandelaren wereldwijd en heeft zich de afgelopen 10 jaar bewezen als effectief.

Gezien de interesse voor deze presentatie is het ZEER WENSELIJK je vooraf (gratis) aan te melden. Kleine moeite, kost niets en je weet zeker dat er een plek voor je is.

Share with friends

Date and Time

Location

Geestersingel 67

67 Geestersingel

1815 BB Alkmaar

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved