Sales Ended

HealthJam 2.0 - Linköping - Intresseanmälan

Sales Have Ended

Registrations are closed
Tack för din intresseanmälan! Vi återkommer 14 dagar innan evenemanget med information om det är plats eller inte. Hoppas att se dig där! --- Region Östergötland & Usify

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Usify AB - Linköping

Sankt Larsgatan 12

Linköping

Sweden

View Map

Sales Have Ended

Registrations are closed
Tack för din intresseanmälan! Vi återkommer 14 dagar innan evenemanget med information om det är plats eller inte. Hoppas att se dig där! --- Region Östergötland & Usify
Event description

Description

Intresseanmälan för HealthJam 2.0

Vi skickar ut bekräftelse till deltagare 14 dagar innan evenemanget. Då det är begränsat antal platser är det första till kvarnen som gäller! Hoppas att se dig där!

HealthJam 2.0 - Hur kan vi skapa trygghet för kronisk sjuka i vardagen?

Nu är det dags för fortsättningen på HealthJam, här kommer HealthJam2.0! Vi vill ge fler möjligheten att testa på metodiken och fortsätter att jobba vidare med jam-formatet. Kom och var med i ett 15-timmars-event fyllt med skratt, experimenterande och passionerat arbete tillsammans med oss!

Idégenerera och prototypa tillsammans med oss!

Trygghet betyder olika för olika människor och vi vet att det är ett viktig faktor i allas liv. Så i detta jam kommer ni att få intervjua medborgare och utgå från deras berättelser när ni ska skapa nya lösningar. Genom detta arbete kommer ni att få prova på intervjuteknik, analys, idégenerering och prioritering och testa tillsammans med medborgare.

Tillsammans vill vi utforska hur vi kan skapa trygghet för kronisk sjuka med hjälp av olika lösningar, inte minst inom e-hälsoområdet. För att på bästa vis jobba vidare med detta bjuder vi in till ett jam. Som man jammar inom musik med sina instrument, så ska ni jamma tillsammans med er kunskap. Med hjälp av metoder ifrån tjänstedesignfältet kommer vi ta
oss
an utmaningen.

Tema: Trygghet för kronisk sjuka

Allas upplevelse av trygghet är olika. När vi känner oss trygga är vi mera öppna, vi lyssnar och är öppna för nya inspel. Att leva med en kronisk sjukdom gör att man måste lita på många olika människor och enheter för att få vardagen att gå ihop. Så genom detta jam vill vi att du ska bidra med din kunskap för att vi tillsammans kan skapa trygghet i vardagen för kroniskt sjuka.

Resultat

Förutom att testa på ett iterativt arbetssätt, där du kommer att arbeta med många olika människor, hoppas vi på en rad olika idéer kring hur vi kan åstadkomma trygghet.


Dag 1 - start 12:00

12:00-13:00 Välkomna

13:00 Välkommen och introduktion

UTFORSKA - grupparbete

17:30 Återsamling

18:00-20:00 Mat och mingel


Dag 2 – start 08:00

08:00-09:00 Frukost och mingel

SKAPA - grupparbete

11:30 Återsamling

12:00-13:00 Lunch

TESTA - grupparbete

16:30-18:00 Presentation av arbete och
mingel– ÖPPET FÖR ALLA


Var: Usify, Sankt Larsgatan 12

När: 16-17 oktober

Slutpresentation: Usify

Begränsat antal platser!


HealthJam 2.0 organiseras av Region Östergötland i samarbete Usify.

Kontaktperson:

Lotta Saleteg Falk
070-5387548
lotta.saleteg.falk@regionostergotland.se


Date and Time

Location

Usify AB - Linköping

Sankt Larsgatan 12

Linköping

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved