Free

HealthDay.si "Financiranje inovacij v zdravstvu"

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Tehnološki park Ljubljana

View Map

Event description

Description

Po lanskem dogodku HealthDay.si, ki je privabil več kot 150 udeležencev, smo pripravljeni na večje in boljše!

Letošnji HealthDay.si, 3. decembra, se bo osredotočil na financiranje MSP in njihovih rešitev, tako da bodo njihove inovacije hitreje dosegle ciljne stranke in učinkoviteje prodrle na trg.

V prvem delu dogodka bomo predstavili, kako tuji ekosistemi vključujejo in podpirajo inovacije. Z veseljem pričakujemo predstavnika nizozemskega ekosistema kot glavnega govorca. Poleg tega bomo gostili estonsko predstavnico tehnološkega parka v Talinu. Madžarskega predstavnika smo gostili že lani, a se je v enem letu tam zgodilo veliko in se mu splača prisluhniti. Na panelni razpravi bomo predstavili Partnerstvo za inovacije v zdravstvenem varstvu v Sloveniji, ki povezuje ključne deležnike pri financiranju prenosa zdravstvenih inovacij pacientom in zdravnikom. Uvodni govor bo imela Mateja Urlep z bogatimi izkušnjami pri uvajanju inovacij v širšem evropskem in tudi svetovnem prostoru.

Drugi del dogodka se bo obrnil k malim in srednjim podjetjem in jim dal priložnost, da izpostavijo njihove strategije inoviranja. Predstavili bomo vsaj 6 različnih načinov financiranja razvoja in trženja rešitev, kot so: nacionalni javni skladi, vlaganja VC in poslovnih angelov, SME instrument in druge priložnosti, povezane s sredstvi EU, kot so Marie Curie, H2020 in drugi, ki jih uporabljajo mala in srednja podjetja , ICO (ponudba kripto žetonov), naložbe in / ali sodelovanje s strateškimi partnerji, praksa slovenskega primera SRIP (strateško partnerstvo za inovacije), itd. Na koncu se nam bodo predstavila še podjetja s področja biotehnologije.

Spremljevalni program dogodka bo omogočil srečanja B2B, zainteresirana podjetja pa bodo imela tudi priložnost predstaviti inovativne izdelke ali rešitve na tako imenovanem Show of Technology.

Share with friends

Date and Time

Location

Tehnološki park Ljubljana

View Map

Save This Event

Event Saved