Healthathon „Иновация за живот“

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

JA Startup Hambar

111b Boulevard "Tsarigradsko shose"

1784 Sofia

Bulgaria

View Map

Event description

Description

Искате ли

да помогнете и да направите нещо наистина смислено,

да бъдете креативни и да се забавлявате през лятото,

да бъдете част от значимо преживяване, което се реализира за първи път в България?

Ако отговорите Ви са ДА, елате на 20 и 21 юли 2019 г. в JA StartUp Hambar (София Тех Парк) на първия по рода си hackathon* в здравеопазването (healthathon) „Иновация за живот“, организиран от Junior Achievement Bulgaria.

ЗАЩО го ПРАВИМ?

Healthathon „Иновация за живот“ цели разработване на цялостна концепция на информационна кампания във връзка с месеца за борба с рака на кръвта - септември. Започваме на 20.07.2019г. от 9.30 ч., а продължителността ще бъде 2 дни до 16.30 ч. на 21.07.2019г., като ще се работи в групи от 5 студенти от различни специалности – медицински, маркетинг, финанси, икономика, информационни технологии, комуникации и други. Ментори и съветници на екипите в тяхната работа ще бъдат медицински специалисти, хора от бизнеса, институциите, пациентски и неправителствени организации.

Ще има изненади и награди, но най-голямата е възможността да участвате в реализирането на вашите творчески идеи на практика в рамките на информационната кампания. В допълнение, участниците ще имат възможност за кандидатстване на стажове в компаниите от асоциация, партньори в организирането на кампанията. И не на последно място – вашата идея може да помогне на пациент с рак на кръвта да живее по-добре и да намери лечение.

ЗАЩО да УЧАСТВАТЕ?

* За да се запознаете с нови и интересни хора от различни специалности!

* За да научите повече и да допринеса със своя опит и знания за повишаване на информираността за злокачествените заболявания на кръвта!

* За да натрупате знания и умения за работа в екип, ефективна комуникация, работа с пациенти, лекари, институции!

* За да натрупате контакти със заинтересовани страни в сферата на здравеопазването – бизнес компании, стартиращи компании, институции, пациентски организации, неправителствени организации и други!

И още многобройни и неподозирани ползи и позитиви от вКЛЮЧването ВИ!

КАК да УЧАСТВАТЕ?

Участието е напълно безплатно, като се изисква предварителна регистрация и потвърждение на участие на следния ЛИНК: https://heathathon.eventbrite.com

Намерете ни и във Facebook!

Очакваме ви!

Своите въпроси относно участие можете да зададете на Венета Куйова-Терзиева, Мениджър проекти, JA Bulgaria на veneta.kuyova@jabulgaria.org и на тел: 0889519953

***

Healthathon „Иновация за живот“ е част от Информационната кампания „Животът със злокачествени заболявания на кръвта е възможен“, чиито организатори са Българско сдружение „Лимфом“, Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България (ARPharM), Български лекарски съюз, Българското медицинско сдружение по хематология, Българско медицинско дружество по детска хематология и онкология и Национално сдружение на хората страдащи от ХМЛ в България.


Share with friends

Date and Time

Location

JA Startup Hambar

111b Boulevard "Tsarigradsko shose"

1784 Sofia

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved