Free

HBC Jeugdweekend

Event Information

Share this event

Date and Time

Event description

Description

Kom je ook naar het 36-ste HBC Jeugdweekend? Het beloofd een weekend met super leuke activiteiten te worden met uiteraard op zondag de zeskamp.

Dit jaar zullen we op zondag wederom eerder dan normaal stoppen. Rond 4 uur in de middag zodat je goed uitgerust naar school kan de volgende dag.

  • De kosten bedragen dit jaar € 55,00 als u het bedrag voor 31 juli overmaakt.
  • Na 1 augustus worden de kosten € 65,00.
  • Betalen svp met vermelding van 34ste Jeugdweekend HBC, naam kind, geboortedatum en het team waarin het seizoen 2018 - 2019 werd gespeeld;
  • Pas na ontvangst van de betaling is je kind definitief ingeschreven voor het Jeugdweekend.
  • Het verschuldigde bedrag kan worden overgemaakt op bankrekening nummer NL66 RABO 0326 3849 52 ten name van RKSV HBC Afd. Voetbal.

Inschrijven op vrijdag bij de start van het Jeugdweekend is voor de organisatie heel lastig, in verband met de inkopen en het indelen van de tenten.

Daarom geldt: VOL = VOL. Het kan zijn dat als u op vrijdagavond komt met kind en alle spullen dat er geen plaats meer is. Dan moeten we het kind teleurstellen. U begrijpt vast dat we dat liever niet doen....

Graag wil de catering weten of je kind speciale voedselwensen heeft, zodat ze hier rekening mee kunnen houden. Onder speciale voedselwensen wordt verstaan: een bepaald dieet, suikerziekte, allergieën (gluten/melkproducten) of andere problemen met voedsel. U kunt dit doorgeven via de mail naar jeugdweekend@svhbc.nl.

Voor alle duidelijkheid. Indien een kind wordt ingeschreven voor deelname dan willen wij graag dat meegedaan wordt met alle spellen. Indien iemand om wat voor reden dan ook niet mee kan doen verwachten we van die persoon die deze aanmoedigd en niet zichzelf terugtrekt in bijvoorbeeld zijn/haar tent.

Heeft u nog vragen, neem dan even contact op met Danny Burlage

Danny Burlage 06-21866651

Email allen: jeugdweekend@svhbc.nl

Share with friends

Date and Time

Save This Event

Event Saved