kr900

Havening 10-11 Sept 2019 - ENGLISH POSSIBLE - Effektiv metod för stress, tr...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Abstract Media & Training AB

Upplandsgatan 6

11123 Stockholm

Sweden

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 30 days before event

Event description

Description

Havening Techniques är en otroligt effektiv ny typ av sensorisk exponeringsterapi som är framtagen av Dr Ronald Ruden efter över 16 års forskning kring stress, trauma, fobier och hur de kodas och kan avkodas.

Bland de som gått kursen hittar du coacher, terapeuter, hypnotisörer, massage-terapeuter, de som arbetar med flyktingmottagning, tandläkare, psykologer, EFT och TFT practitioners, NLP practitioners och mentala tränare inom idrott och företag.

Du får lära dig hur du på en eller två sessioner lindra kan symptom för

 • emotionella trauman
 • post-traumatisk stress
 • fobier
 • stressbeteenden
 • panik
 • ångest
 • sorg
 • ältande
 • tvångstankar
 • låg självkänsla
 • kronisk smärta

Havening Techniques är en metod du kan använda fristående och ett perfekt komplement för dig som är eller arbetar med

 • Coachning
 • Mental Träning
 • KBT-terapeut
 • Samtalsterapeut
 • Hypnosterapeut
 • Tapping/EFT/TFT
 • Massageterapi

En genomtänkt vetenskaplig grund och förklaringsmodell speglas i hur metoden är strukturerad och tillämpas.

Jag arbetar själv både med terapi, coaching, mental träning och tapping och tycker att Havening är fantastiskt både fristående och som komplement.

Längd: Två dagar
Tid: 10-11 September
Plats: Abstract Media & Training AB Stockholm

Instruktör: Ulf Sandström
Språk: Svenska
Tid: 09:30-1700
Pris: 7.400 kr plus moms (OBS - Din anmälningsavgift dras självklart av)

Certifiering finns som möjlighet (Ingår) och då krävs genomgången online kurs i juridik och etik (690kr). Certifiering förnyas årligen.

Dr Ronald Ruden som har skapat Havening Techniques är författare till When The Past is Always PresentEmotional traumatization, causes and cures – en nydanande bok om hur vi kan behandla traumatiska upplevelser effektivt och skonsamt.

Anmäl dig här. Vi behöver din anmälan snarast för att kunna hålla en plats. Första omgången kommer endast 14 personer att kunna få gå kursen. Faktura skickas med betalning och full återbetalning senast en månad innan kurstillfället. Om du behöver ställa in med mindre än en veckas varsel innehålls kursavgiften. Kursavgiften återbetalas självklart mot sjukintyg för dig eller närstående om det är orsaken.

Mer information: www.havening.se


UTVÄRDERINGAR FRÅN KURSDELTAGARE

“Lika bra, eller ännu bättre, än vad jag tyckte förra gången. Användbart för många situationer i livet. Jag kommer att fortsätta tipsa folk om dig”
Marianne Wikman, psykiater och gynekolog

“Gillar enkelheten i presentationerna och i den teoretiska grunden. Skönt med referenser till gamla bekanta som till exempel Bessel Van Der Kolk. Du har härlig energi och är mycket inspirerande, bra på att avdramatisera. Kul med en aktivist.”
Präst och traumaterapeut

“Jag vill varmt rekommendera denna utbildning och dessa tekniker, Havening och tapping, till fler! Jag tror alla kan ha användning av dem. För att kunna hjälpa andra och sig själva. Fascinerande effektfullt med relativt enkla instruktioner som är lätta att ta till sig. Mycket intressant med resultat på kort tid med “verktyg” som upplevs väldigt användbara.”
Ewa Klarström-Karlsson, Diakon

“Bra komplementmetod i traumabehandling, bra stabiliseringsmetod i traumabehandling, snabb och effektiv. Kan inte skada. Jag är supernöjd med kursen, bra tempo och innehåll. Du är välformulerad och kan massor. Du gillar Bessel Van Der Kolk, då är man en bra människa. Kan rekommenderas till alla som arbetar med trauma.”
Per Mossegård, verksamhetsledare Resurscentrum Vårsta Diakoni

“Fantastiska två dagar med många nya insikter, kunskaper och AHA-upplevelser. Ulf har varit fenomenalt närvarande, engagera och tålmodig! Går härifrån stärkt både i mitt jobb med mental träning och trauma men också som individ och medmänniska! Tusen tack Ulf. Ser fram emot nästa kurstillfälle.”
Linda Fransson Wallin, mental tränare och traumaterapeut

"Häftig metod, gillar alternativ som ger verkan med mycket små medel men med mindset och träning kan fördjupas och ge ännu mer"
Jenny Eklund, Coach

"Wow! är det rätta ordet. Den snabbaste och effektivaste metoden jag erfarit, som med all säkerhet kommer att förändra terapivärlden."
Ivona Olofsson

"Inspirerande, givande och lärorikt, varm och givande instruktör."
Sandra Öhlund

"Det har varit ett nöje att få lära känna dig genom ditt sätt att lära ut detta för mig nya verktyg för att hjälpa våra medmänniskor, tack."
Birgir Össurarson

"Tack för två laddade dagar med teori och praktik. Roligt, inspirerande och praktiskt. Ser fram emot att praktisera Havening."
Dan Sveden

"Mycket inspirerande dagar, jag kan tänka med att gå kursen en gång till"
Monica Zetterund

"Du är så pedagogisk och kompetent att kunskapen blir lätt att ta till sig och jag kommer att ha glädje och användning av så mycket mer än den fantastiska metoden Havening."
Lena Marjoniemi

"Två väldigt fina dagar som hjälpt mig förstå mer om stress, min egen och andras. Ett fantastiskt komplement till EFT".
Karin Eftihanden.se

"Havening är produkten av samlad erfarenhet för att hjälpa andra. En teknik drä man med beröring, humor och distraktion når förändrade medvetandetillstånd på ett sunt sätt. Om fler lär tekniken so kommer fler att må bättre och då blir jorden en bättre plats att bo på. Vi ler, ser varandra i ögonen och förstår vikten av att bli omhändertagen genom beröring när vi mår dåligt. Tack för hjälpen med den insikt jag har nått hittills. Det finns å mycket roligt, svårt, hoppfullt, tvivelaktigt att ta tag i. Vilket redskap som komplement! Vilken fenomenal kursledare!"
Lotta Markheister

"Tydlig struktur och väl sammanhållet, lekfullt och en "lagom" blandning"
Johan Lexhagen, NLP & Hypnoscoach, Norrköping

"Mycket användbar teknik på så många olika sätt. Jag kommer att använda det som en induktion i hypnos. Också som ett verktyg inom hypnos och NLP. Många tack!"
Anette Östlin, NLP-Practitioner, Hypnoscoach, Norrköping.

"Mycket bra teori och praktik. Nu har jag ännu ett perfekt och användbart verktyg i mitt arbete som hypnoterapeut"
Ulf Dextegen, Stockholm

"Väldigt intressant och otroligt effektivt. Ett perfekt nytt verktyg att använda i klientarbete. Instruktörerna var väldigt inspirerande. Fantastiskt även för självhjälp"
Fredrik Praesto, NLP Master Trainer, Hypnoscoach, Master Trainer International Hypnotist Guild.

"Fantastisk träning, bra balans teori praktik, underbara människor, inspirerande tränare, älskar metaforen "Bucket of Resilience" och vill se den på film"
Jan-Ove Sjöhold, Oslo

"Tack! Bra detta. Det är ett fantastiskt verktyg och jag kommer definitivt att använda det och sprida till andra. Väl strukturerad workshop"
Gunilla Hamne, internationell trauma konsult

Share with friends

Date and Time

Location

Abstract Media & Training AB

Upplandsgatan 6

11123 Stockholm

Sweden

View Map

Refund Policy

Refunds up to 30 days before event

Save This Event

Event Saved